search
ΤΡΙΤΗ 23.04.2024 16:06
MENU CLOSE

«Πυρά» Άδωνι κατά Τζιτζικώστα: Στήριξε τον ΣΥΡΙΖΑ στις Ευρωεκλογές, ήθελε να συγκυβερνήσει με τον Τσίπρα

16.11.2015 14:20
Ο Άδωνις απαντά στα περί αποχώρησης του από την κούρσα διαδοχής: Φοβάστε... - Media

Επίθεση κατά του συνυποψηφίου του για την προεδρία της ΝΔ Απόστολου Τζιτζικώστα, εξαπέλυσε ο Άδωνις Γεωργιάδης.

Επίθεση κατά του συνυποψηφίου του για την προεδρία της ΝΔ Απόστολου Τζιτζικώστα, εξαπέλυσε ο Άδωνις Γεωργιάδης.

Μιλώντας στα ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ, ο Α. Γεωργιάδης υποστήριξε ότι «ο κ. Τζιτζικώστας στις ευρωεκλογές υποστήριξε τον Τσίπρα. Δεύτερον, το Σεπτέμβριο ζήτησε να παραιτηθεί η κυβέρνηση της ΝΔ και να γίνει οικουμενική. Τρίτον τον Φεβρουάριο ζήτησε από τη ΝΔ να στηρίξει τον κ. Τσίπρα, αυτά προκύπτουν από τις επίσημες δηλώσεις του».

Ο ίδιος δήλωσε πως στις εκλογές «κατεβαίνει για να κερδίσει» ενώ αναφέρθηκε και στην στήριξη Τζιτζικώστα από τον Μάκη Βορίδη.

«Δεν με ενόχλησε που ο κ. Βορίδης στήριξε τον Τζιτζικώστα. Με ενόχλησε το επιχείρημα που χρησιμοποίησε για την επιλογή του, ότι ο κ. Τζιτζικώστας είναι η λύση στην ιδεολογική ηγεμονία της Αριστεράς, είπε. Οι φιλίες αποδεικνύονται στην πράξη, πρόσθεσε.

Για το ενδεχόμενο σε περίπτωση εκλογής Τζιτζικώστα να οριστεί επικεφαλής της ΝΔ στη Βουλή ο Μάκης Βορίδης ο κ. Γεωργιάδης υποστήριξε ότι «ο κ. Τζιτζικώστας μπορεί να βάλει όποιον θέλει επικεφαλής της ΝΔ στη Βουλή αλλά ο Τσίπρας δεν θα συνομιλεί μαζί του. Η ΝΔ θα είναι κοινοβουλευτικά ανύπαρκτη».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 23.04.2024 16:06