search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 19:16
MENU CLOSE

Αναβλήθηκε η δίκη Κασιδιάρη, που είχε βρίσει και απειλήσει αστυνομικούς στην Κρήτη (Video)

18.11.2015 18:58
Θεσσαλονίκη: «Ναι» του ΚΑΣ στην απόσπαση των αρχαιοτήτων του μετρό - Σκληρή αντιπαράθεση 14 ωρών - Media

«Θα τους γ@@σω όλους το βράδυ, εάν θες να έχεις εδώ νεκρούς σου δίνω το λόγο μου ότι θα έχεις» είχε απειλήσει την αστυνομία ο Χρυσαυγίτης βουλευτής 

 

«Θα τους γ@@σω όλους το βράδυ, εάν θες να έχεις εδώ νεκρούς σου δίνω το λόγο μου ότι θα έχεις» είχε απειλήσει την αστυνομία ο Χρυσαυγίτης βουλευτής

Αναβλήθηκε για τις 16 Ιουνίου 2016, η δίκη του βουλευτή της «Χρυσής Αυγής» Ηλία Κασιδιάρη, που επρόκειτο να γίνει σήμερα στο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Ηρακλείου για απειλές σε βάρος των επικεφαλής αξιωματικών της ΕΛΑΣ, στο περιθώριο εκδήλωσης του κόμματος του, στην περιοχή της Χερσονήσου το 2012.

Η δίκη αναβλήθηκε λόγω παρέλευσης του ωραρίου, ενώ στο Δικαστικό Μέγαρο Ηρακλείου είχαν παρθεί δρακόντεια μέτρα ασφαλείας και ο ίδιος είχε αναφέρει στους δημοσιογράφους ότι επιθυμεί να γίνει κανονικά η δίκη προκειμένου να λάβει τέλος η «παρεξήγηση», όπως την χαρακτήρισε, που έχει δημιουργηθεί ανάμεσα σε εκείνον και τους αξιωματικούς της ΕΛΑΣ.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 19:13