25/02/2020 00:29:38
22.3.2011

Για όλα φταίει ο Πάγκαλος!

Για όλα φταίει ο Πάγκαλος!  - Media

Τελικά μόνο ο Πάγκαλος τα έφαγε σ’ αυτό τον τόπο! Κανείς άλλος! Έχουν δίκιο που διαμαρτύρονται όλοι! Ο Πάγκαλος τα έφαγε μόνος του, ολομόναχος, κι αυτό είναι… φως φανάρι!

Κανείς άλλος δεν συμμετείχε, όλοι ήμασταν αθώοι!

Ο Πάγκαλος είναι ο ένοχος.

Αυτός διόρισε με τη βία και παρά τη θέλησή τους στρατιές δημόσιων υπαλλήλων από το παράθυρο (εκείνοι έτρεχαν να του ξεφύγουν από τα χέρια… αλλά τελικά δεν τα κατάφερναν)! Ο Πάγκαλος διέφθειρε τις ΔΕΚΟ, οι άλλοι δεν ήξεραν, ήταν αθώοι και άμαθοι, κυρίως οι συνδικαλιστές!... Ο Πάγκαλος κανόνιζε τους μέχρι ύβρεως υψηλούς μισθούς στην ΕΡΤ, για παράδειγμα, και οι δημοσιογράφοι – που όλοι τον βρίζουν – έλεγαν ολολύζοντες «μα τι κάνετε, κύριε Πάγκαλε, αυτό δεν είναι σωστό, προς Θεού, δεν μπορούμε να το δεχτούμε...»!

Ο Πάγκαλος έφταιγε που τα δυο τρίτα των παραγωγικών τάξεων της χώρας δεν πλήρωναν ποτέ φόρο. Ο Πάγκαλος ήταν που τους έλεγε: «Ρε σεις, μην είστε μαλάκες και πληρώνετε»!

Ο Πάγκαλος πίεζε ασφυκτικά όλους εκείνους (και είναι – να το μάθετε αν δεν το ξέρετε – πάρα πολλοί, μα πάρα πολλοί) που παίρνουν τις κρατικές επιχορηγήσεις. Σχεδόν αντιστοιχούσε και μια σε κάθε Έλληνα (υπερβάλλουμε λίγο – όχι πολύ – για να δείξουμε το μέγεθος)!

Ο Πάγκαλος πίεζε τις ΔΕΚΟ να είναι ελλειμματικές και να πληρώνουν οι συνήθεις μαλάκες.

Ο Πάγκαλος είναι ο υπαίτιος που οι αγρότες έπαιζαν τις επιχορηγήσεις της Ε.Ε. στα ζάρια, τις κατέθεταν στις Ρωσίδες και στις κουρσάρες!

Ο Πάγκαλος τους πίεζε να δηλώσουν τα 4 στρέμματα 50! Επέμενε… ξέρετε και όλοι αυτοί για να μην του χαλάσουν το χατίρι… έκαναν τα στραβά μάτια!

Ο Πάγκαλος επέμενε να επιχορηγηθούν όλες οι ευγενικές συναυλίες, οι πολιτιστικές εκδηλώσεις (όλοι οι Έλληνες, ξέρετε, είναι λίγο - πολύ καλλιτέχνες και φιλότεχνοι), πληρωμένες από τον πρώην πακτωλό του Δημοσίου και τώρα όλοι βγαίνουν σαν οσίες Μαγδαληνές και κάνουν επαναστατικές δηλώσεις όλο χιούμορ γιατί είναι προχωρημένοι και… προοδευτικοί από επιφοίτηση!

Για όλα φταίει ο Πάγκαλος.

Γιαουρτώστε τον!

ΥΓ.: Για το μόνο που ευθύνεται βαρύτατα ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης είναι ότι λέγοντας τη μεγαλύτερη αλήθεια που τόλμησε ποτέ να ξεστομίσει πολιτικός της μεταπολίτευσης

ως πολιτικός που συμμετείχε σε αυτό το σύστημα έπρεπε να παραιτηθεί ηχηρώς.

Το ότι παρέμεινε, εκτός από μισή δουλειά, ήταν και μισή μαγκιά!

 

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.