search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 16:09
MENU CLOSE

Έτσι θα είναι η Μίλα Γιόγιοβιτς 85 χρονών (Photos)

19.11.2015 11:38
Έτσι θα είναι η Μίλα Γιόγιοβιτς 85 χρονών (Photos) - Media

Η Μίλα Γιόγιοβιτς δεν έχει κανένα πρόβλημα με την ηλικία. 

 

Η Μίλα Γιόγιοβιτς δεν έχει κανένα πρόβλημα με την ηλικία. Όχι την σημερινή της, αφού είναι 39 χρονών, αλλά με την μελλοντική της εικόνα. Ανέβασε μια φωτογραφία της με ρυτίδες και άσπρα μαλλιά και έγραψε: «Δείτε πώς θα είμαι 85 χρονών».

Δεν έπαιξε με το Photoshop όμως, η διάσημη ηθοποιός. Στην πραγματικότητα αυτή η φωτογραφία της είναι από το «Resident evil: The final chapter» όπου κάνει κάποια στιγμή την εμφάνιση της ως 85χρονη Άλις.

Η πρωταγωνίστρια των ταινιών του εμπορικού αυτού franchise, που σκηνοθετεί μάλιστα, ο σύζυγος της, Πολ Άντερσον, εξήγησε ότι ο make up artist δούλεψε στο πρόσωπο της για την μεταμόρφωση τέσσερες ώρες, και μάλιστα ξεκίνησε στις 5 το πρωί. Στη συνέχεια πόσταρε και άλλες φωτογραφίες με τον «κανονικό» εαυτό της, όπου είναι γεμάτη αίματα μετά από τις μάχες της με το «κακό». 

Έτσι θα είναι η όμορφη ηθοποιός 85 χρονών 

Πολλές ώρες «περνούν» πάνω στοπρόσωπο της οι make up artists

Το τελευταίο «Resident evil» θα βγει στις αίθουσες τον Ιανουάριο του 2017

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 16:08