search
ΠΕΜΠΤΗ 18.04.2024 18:56
MENU CLOSE

Δίκη Χρυσής Αυγής: Εισαγγελέας προς μάρτυρα: «Σας έχουν απειλήσει; Φοβάστε»

19.11.2015 14:22
Δίκη Χρυσής Αυγής: Εισαγγελέας προς μάρτυρα: «Σας έχουν απειλήσει; Φοβάστε» - Media

Τις ερωτήσεις έκανε η Εισαγγελέας προς τον ιδιοκτήτη της καφετέριας Κοράλλι που αντίστοιχα με τον αδελφό του, σε πολλές ερωτήσεις «δεν θυμόταν « γεγονότα που προηγήθηκαν της δολοφονίας του Παύλου Φύσσα.

 

 

«Σας έχει απειλήσει κάποιος; Φοβόσαστε;» ρώτησε η Εισαγγελέας τον ιδιοκτήτη της καφετέριας Κοράλλι που αντίστοιχα με τον αδελφό του, σε πολλές ερωτήσεις «δεν θυμόταν» γεγονότα που προηγήθηκαν της δολοφονίας του Παύλου Φύσσα.
Ο Παναγιώτης Δημητράκος κατέθεσε στο δικαστήριο τα ίδια περιστατικά που εισέφερε νωρίτερα και ο αδελφός του, ενώ από Έδρας του επισημάνθηκαν διαφοροποιήσεις σε όσα υποστήριξε σήμερα σε σχέση με προηγούμενες καταθέσεις του.
Όπως ανέφερε ο μάρτυρας το επίμαχο βράδυ μετά το τέλος του ποδοσφαιρικού αγώνα ο αδελφός του τον ενημέρωσε για “κάποια παρεξήγηση ” με “κάτι μαυροντυμένους” και κάποια “ένταση “,τονίζοντας πως ο ίδιος δεν βγήκε καθόλου από το μαγαζί.
Πρόεδρος: Σας είπε ο αδελφός σας ότι είχαν μαζευτεί κάποιοι μαυροντυμένοι στην Παύλου Μελλά;
Μάρτυρας: Όχι. Δεν Θυμάμαι κάτι τέτοιο.
Πρόεδρος: Κι όμως το έχετε πει σε κατάθεση σας ότι σας το είπε ο αδελφός σας. Δεν βγήκατε να δείτε τι γίνεται ;
Μάρτυρας: Δεν είχε γίνει κάτι είχα δουλειά και δεν βγήκα.
Κατάλαβα ότι κάποιο φραστικό επεισόδιο ήταν . Δεν βγήκα καθόλου έξω από το μαγαζί
Πρόεδρος: Κοιτάξατε έξω;
Μάρτυρας: Είδα μέσα από το μαγαζί του φάρους από τις μηχανές της αστυνομίας και μετά από λίγο άτομα να τρέχουν. Ήταν νύχτα και δεν μπορούσα να δω και πολλά πράγματα. Στην ουσία είδα σκιές να τρέχουν.
Πρόεδρος: Η αστυνομία κινήθηκε πίσω από τις σκιές ;
Μάρτυρας: Δεν μπορώ να θυμηθώ.
Πρόεδρος: Είδατε με το βλέμμα προς τα που πήγαν αυτοί που έτρεχαν;
Μάρτυρας: Προφανώς προς την Τσαλδάρη.
Πρόεδρος: Όταν ηρέμησαν τα πράγματα βγήκατε έξω;
Μάρτυρας: Όχι, εγώ και ο αδελφός μου μαζεύαμε το μαγαζί.
Ο μάρτυρας απαντώντας σε ερωτήσεις της Εισαγγελέα για ποιο λόγο θα μπορούσε να υπάρχει η ένταση απάντησε “για τα οπαδικά”. Στην επισήμανση της εισαγγελικής λειτουργού ότι στο μαγαζί του βρισκόταν οπαδοί του Ολυμπιακού εκείνος απάντησε ότι “ίσως ήταν και παναθηναϊκοί “.
Η Εισαγγελέας ρώτησε τον κ. Δημητρακο αν έχει δεχθεί απειλές και αν φοβάται, ερώτηση στην οποία ο μάρτυρας απάντησε “όχι”.
Νωρίτερα ο ιδιοκτήτης της καφετέριας είπε στο δικαστήριο ότι επειδή ακούγεται πως το μαγαζί του “είναι άντρο χρυσαυγιτών” θέλει να δηλώσει πως “ποτέ δεν ήταν άντρο κανενός και αυτοί που τα λένε αυτά θα ήθελα να σταματήσουν να τα λένε”. Μάλιστα λίγο αργότερα ανέφερε πως μετά τον φόνο, τα επεισόδια” και τις πολιτικές προεκτάσεις που πήρε η υπόθεση έχουμε πάθει οικονομική καταστροφή γιατί ο κόσμος φοβήθηκε “.
Η δίκη θα συνεχιστεί την Τρίτη.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 18.04.2024 18:56