search
ΠΕΜΠΤΗ 18.04.2024 10:53
MENU CLOSE

Οι προκλητικές απαντήσεις μέσω twitter, του ISIS, στις τρικολόρ φωτογραφίες για τη Γαλλική τραγωδία

19.11.2015 15:14
Οι προκλητικές απαντήσεις μέσω twitter, του ISIS, στις τρικολόρ φωτογραφίες για τη Γαλλική τραγωδία - Media

To Twitter  έχει κατακλυστεί από ποδοπατημένες γαλλικές σημαίες που έχουν ανεβάσει οπαδοί του ISIS

 

 

To Twitter  έχει κατακλυστεί από ποδοπατημένες γαλλικές σημαίες που έχουν ανεβάσει οπαδοί του ISIS

Και ενώ το Παρίσι ακόμη θρηνεί τους εκατοντάδες δολοφονημένους αθώους του, κάποιοι φαίνεται πως συνεχίζουν να νιώθουν υπερήφανοι που αιματοκύλησαν τη Γαλλική πρωτεύουσα, και σαν απάντηση στις τρικολόρ φωτογραφίες των χρηστών που συμπαραστέκονται στους Γάλλους, ανεβάζουν φωτογραφίες της Γαλλικής σημαίας με το αποτύπωμα μιας μπότας, σαν να την έχει πατήσει κάποιος.

 

Οπαδοί του ISIS, άλλαξαν μαζικά τη φωτογραφία τους προφίλ τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και στη θέση της, έβαλαν μια Γαλλική σημαία, ποδοπατημένη. Δίπλα στη Γαλλική σημαία έχουν αναρτήσει τη σημαία του Χαλιφάτου. 

Η πράξη αυτή έχει προκαλέσει οργή στους άλλους χρήστες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης, ενώ οι anonymous καθημερινά «χακάρουν» και ρίχνουν χιλιάδες προφίλ τζιχαντιστών ή οπαδών του ISIS.

Το facebook έχει κατακλυστεί από φωτογραφίες ανθρώπων που δηλώνουν τον αποτροπιασμό τους και έχουν βάλει μια Γαλλική σημαία στο προφίλ τους με το πρόσωπο τους να αχνοφαίνεται. Το ίδιο έκανε και ο ιδρυτηής του facebook Μαρκ Ζούκεμπεργκ

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 18.04.2024 10:53