search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 15:15
MENU CLOSE

Αυτή είναι η «καουμπόισσα», η πρώτη γυναίκα – καμικάζι που χτυπά στην καρδιά της Ευρώπης (Photos)

19.11.2015 17:04
Αυτή είναι η «καουμπόισσα», η πρώτη γυναίκα – καμικάζι που χτυπά στην καρδιά της Ευρώπης (Photos) - Media

Αυτό-ανατινάχθηκε κατά την επέμβαση των ειδικών δυνάμεων της αστυνομίας. Από την έκρηξη αποκεφαλίστηκε και το κεφάλι της εκσφενδονίσθηκε από ένα παράθυρο.

 

Οι φωτογραφίες ανήκουν στην Hasna. Όπως δείχνει, μοιάζει ανέμελη, απολαμβάνει το αφρόλουτρο της ενώ στην επόμενη φωτογραφία παρά τη μαντίλα που φορά, η θηλυκότητα ξεχειλίζει στο πρόσωπο της. Βγαλμένο και προσεγμένο φρύδι, διακριτικό μεικ απ, και βάψιμο στα μάτια που την ομορφαίνει. 

Αυτό-ανατινάχθηκε κατά την επέμβαση των ειδικών δυνάμεων της αστυνομίας. Από την έκρηξη αποκεφαλίστηκε και το κεφάλι της εκσφενδονίσθηκε από ένα παράθυρο.

Η 26χρονη Hasna Ait Boulahcen που στη φωτογραφία τη βλέπετε να κάνει το σήμα της ειρήνης ανάποδα, είναι η πρώτη γυναίκα-καμικάζι που πατάει το κουμπί και ανατινάζεται στην καρδιά της Ευρώπης.

Την ώρα που οι ειδικές δυνάμεις της αστυνομίας εισέβαλλαν στο διαμέρισμα στη συνοικία Σεντ Ντενί, η Hasna, ζωσμένη με εκρηκτικά ούρλιαξε «Κάποιος να με βοηθήσει, βοηθήστε με» και το ζωσμένο με εκρηκτικά γιλέκο της ανατινάχθηκε και διαμέλισε το κορμί της.

Από τη σφοδρή έκρηξη το κεφάλι της αποκόπηκε από το κορμί της και εκσφενδονίσθηκε από ένα ανοιχτό παράθυρο στο δρόμο. Η Hasna είναι εξαδέρφη του εγκεφάλου των τρομοκρατικών επιθέσεων της 13ης Νοεμβρίου στο Παρίσι.

Γεννήθηκε στη Γαλλία το 1989 και όπως την περιγράφουν γείτονες, επρόκειτο για μια κοπέλα εξωστρεφή, μια κοπέλα που δεν έλεγε όχι στα πάρτι ούτε όχι και στα μπαράκια για ένα ποτό. Κυκλοφορούσε συχνά, με καουμπόικα καπέλα γιαυτό τη φώναζαν στη γειτονιά, η καουμπόισσα.

Το περιοδικό «L’ express» αναφέρει επίσης ότι η Hasna ηθελε διακαώς να ενταχθεί στους κόλπους του Ισλαμικού Κράτους και να πολεμήσει στη Συρία ή το βόρειο Ιράκ. Ο αδερφός της πάντως Ait, είπε πως η Hasna, δεν είχε κανένα ενδιαφέρον για το Κοράνι, και πως τους τελευταίους μήνες άρχισε να φοράει μαντίλα και να καλύπτει το πρόσωπο της. «Είχε μονίμως ανοιχτό το κινητό της και σέρφαρε στο Facebook» συμπληρώνει.

Τα δυο αδέλφια μίλησαν για τελευταία φορά την Κυριακή το απόγευμα στις 7.00. Η Hasna είπε στον Ait, να μην της ξανατηλεφωνήσει πια. «Έμοιαζε να έχει παραιτηθεί από τη ζωή. Την Τετάρτη έμαθα από την τηλεόραση ότι είχε διακόψει τη ζωή που ο Αλλάχ της έδωσε»

  

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 15:12