search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 05:09
MENU CLOSE

Νίκη ακόμα και χωρίς Σπανούλη, Πρίντεζη επί της Τσεντεβίτα για Ολυμπιακό

19.11.2015 19:49
Κυνηγοί δολοφόνοι, εξοντώνουν μια αγέλη λύκων και τρώνε ωμή την καρδιά του αρχηγού (Video) - Media

Ούτε οι απουσίες των Σπανούλη, Πρίντεζη, αλλά ούτε και η ευστοχία των παικτών της Τσεντεβίτα στα τρίποντα στέρησαν από τον Ολυμπιακό την παραμονή στο «ρετιρέ» του 2ου ομίλου της Euroleague, το οποίο συνεχίζει να… απολαμβάνει μόνος με 5 νίκες – 1 ήττα.

 

Ούτε οι απουσίες των Σπανούλη, Πρίντεζη, αλλά ούτε και η ευστοχία των παικτών της Τσεντεβίτα στα τρίποντα στέρησαν από τον Ολυμπιακό την παραμονή στο «ρετιρέ» του 2ου ομίλου της Euroleague, το οποίο συνεχίζει να… απολαμβάνει μόνος με 5 νίκες-1 ήττα. Χάντερ, Αγραβάνης και Παπαπέτρου οδήγησαν τους «ερυθρόλευκους» σε νίκη, 83-70, επί των Κροατών στη «Χάλα Ντράζεν Πέτροβιτς» στο Ζάγκρεμπ, για την 6η αγωνιστική. Αυτή ήταν η 3η ήττα της Τσεντεβίτα και πρώτη μετά από 6 διαδοχικές νίκες σε Euroleague και Αδριατική Λίγκα.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 03:33