search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 15:34
MENU CLOSE

Πουλάνε την έπαυλη τους, στην οποία ούτε καν έμειναν, για 20 εκατ. δολ. (Photos)

20.11.2015 15:18
Πουλάνε την έπαυλη τους, στην οποία ούτε καν έμειναν, για 20 εκατ. δολ. (Photos) - Media

Για να ανακαινίσει την πανάκριβη έπαυλη της αναγκάστηκε μέχρι να μείνει την μαμά της, Κρις Τζένερ, για ένα χρόνο.

 

Για να ανακαινίσει την πανάκριβη έπαυλη της αναγκάστηκε μέχρι να μείνει την μαμά της, Κρις Τζένερ, για ένα χρόνο. Τώρα όμως, η Κιμ Καρντάσιαν και ο Κάνι Γουέστ αποφάσισαν ότι δε θέλουν να μείνουν στην έπαυλη τους στο Μπελ Ερ και την πουλάνε για 20 εκατ. δολ.

Την αγόρασαν το 2013 για 9 εκατ και «έριξαν» άλλα δύο στην ανακαίνιση-που περιελάμβανε γήπεδο μπάσκετ και μπόουλινγκ. Αν όντως πουληθεί όμως, θα βγάλουν 9 εκατ.

Το διάσημο ζευγάρι, που περιμένει το δεύτερο παιδί του, αγόρασε άλλο σπίτι στους λόφους του Χόλιγουντ, που έχει οκτώ υπνοδωμάτια, πισίνα, τζακούζι, μικρότερη πισίνα για την κόρη τους, Νορθ. Και ο λόγος που το πουλάνε; «Όταν αγοράσαμε το σπίτι στο Μπελ Ερ, δεν είχαμε μωρό, δεν ήμουν καν έγκυος. Όταν αποκτάς παιδί, συνειδητοποιείς ότι χρειάζεσαι άλλα πράγματα, και διαφορετικό χώρο. Οπότε έχεις μια άλλη ζωή ζώντας στην πόλη. Θέλαμε να είμαστε μακριά και να έχουμε ιδιωτική ζωή», είπε… η βασίλισσα των selfies που ζει για τη διασημότητα. 

Το διάσημο ζεύγος περιμένει το δεύτερο παιδί του

Το «φτωχόσπιτο» που πια δεν τους χωράει…

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 15:33