search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 16:44
MENU CLOSE

Αναβλήθηκε το συλλαλητήριο του Παναθηναϊκού

24.11.2015 06:10
Αναβλήθηκε το συλλαλητήριο του Παναθηναϊκού - Media

Να αναβάλλει υπό τον φόβο προβοκάτσιας το συλλαλητήριο το οποίο ήταν προγραμματισμένο για την Τετάρτη αποφάσισε το ΔΣ της ΠΑΕ Παναθηναϊκός με σύμφωνη γνώμη της ΚΑΕ.

 

Να αναβάλλει υπό τον φόβο προβοκάτσιας το συλλαλητήριο το οποίο ήταν προγραμματισμένο για την Τετάρτη αποφάσισε το ΔΣ της ΠΑΕ Παναθηναϊκός με σύμφωνη γνώμη της ΚΑΕ.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι υπεύθυνοι έλαβαν την απόφαση αυτή έχοντας υπόψη τους ενδείξεις, σύμφωνα με τις οποίες υπήρχε μεγάλη πιθανότητα για πρόκληση σοβαρών επεισοδίων από προβοκάτορες. 

Σκοπός των πράσινων είναι να πραγματοποιηθεί κανονικά το συλλαλητήριο, αλλά σε τέτοιο χρονικό σημείο που θα μπορέσουν οι υπεύθυνοι να το οργανώσουν και να το περιφρουρήσουν καλύτερα για να αποφευχθούν τα επεισόδια. 

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ για την αναβολή μετά το ΔΣ: 

«Λήφθηκε η απόφαση αναβολής του προγραμματισμένου για την Τετάρτη 25 Νοεμβρίου συλλαλητηρίου. Το θέμα συζητήθηκε εκτάκτως κατόπιν σοβαρών πληροφοριών που μεταφέρθηκαν στα μέλη του Δ.Σ. περί δράσεων οργανωμένης προβοκάτσιας. Υπό τον κίνδυνο να αμαυρωθεί η ειρηνική διαδήλωση και να δοθεί τροφή στους απανταχού πολέμιους του συλλόγου, ομοφώνως κρίθηκε σκόπιμο να μετατεθεί σε ημερομηνία που θα αποφασιστεί εν ευθέτω χρόνω».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 16:41