search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 11:00
MENU CLOSE

Και πρώτος ράπερ… ο Πούτιν

19.11.2009 08:00

Ο Ρώσος πρωθυπουργός Βλαντίμιρ Πούτιν προκάλεσε ξέφρενες εκδηλώσεις επιδοκιμασίας στους οπαδούς του «χιπ χοπ» πλέκοντας το εγκώμιο της «τέχνης του δρόμου», φαι- νόμενο στο οποίο εκφράζονται το «ταλέ- ντο και η δημιουργικότητα». «Το γκράφιτι έχει γίνει μια πραγ- ματική τέχνη» δήλωσε ο Πούτιν σε μια εκδήλωση όπου απένειμε βραβεία ενός τηλεοπτικού διαγωνισμού χιπ χοπ. «Και το “μπρέικ ντανς” είναι πραγματικά μια προπαγάνδα υπέρ ενός υγιούς τρόπου ζωής. Γιατί είναι δύσκολο να φανταστεί κανείς ότι μπορεί να συνδυαστεί με ένα ποτήρι αλκοόλ ή με ναρκωτικά», τόνισε ο Ρώσος ηγέτης.

Ο Ρώσος πρωθυπουργός Βλαντίμιρ Πούτιν προκάλεσε ξέφρενες εκδηλώσεις επιδοκιμασίας στους οπαδούς του «χιπ χοπ» πλέκοντας το εγκώμιο της «τέχνης του δρόμου», φαι- νόμενο στο οποίο εκφράζονται το «ταλέντο και η δημιουργικότητα». «Το γκράφιτι έχει γίνει μια πραγματική τέχνη» δήλωσε ο Πούτιν σε μια εκδήλωση όπου απένειμε βραβεία ενός τηλεοπτικού διαγωνισμού χιπ χοπ. «Και το “μπρέικ ντανς” είναι πραγματικά μια προπαγάνδα υπέρ ενός υγιούς τρόπου ζωής. Γιατί είναι δύσκολο να φανταστεί κανείς ότι μπορεί να συνδυαστεί με ένα ποτήρι αλκοόλ ή με ναρκωτικά», τόνισε ο Ρώσος ηγέτης.

«Ακόμα και το “ραπ” του δρόμου, που μπορεί να μοιάζει βίαιο, έχει ένα κοινωνικό περιεχόμενο. Μιλάει για προβλή- ματα, ιδιαίτερα για τα προβλήματα των νέων ανθρώπων», πρόσθεσε. Ο λόγος του Πούτιν, που έδωσε τα βραβεία στις κατηγορίες «γκράφιτι», «ραπ» και «μπρέικ ντανς», έγινε δεκτός με θύελλα από φωνές, σφυρίγματα, ποδοκροτήματα και επευφημίες.

«Ωραίο θα ήταν να γράψω ένα τραγούδι με τον Πούτιν. Είναι ένας άνθρωπος – μύθος, είναι το είδωλό μας», δήλω- σε ο νικητής στο «ραπ» και πρόσθεσε: «Κάντε φασαρία γι’ αυτόν, για να το ακούσει όλος ο κόσμος»…

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 11:00