search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 05:57
MENU CLOSE

Δημοκρατικές διαδικασίες…

23.03.2011 13:11
Δημοκρατικές διαδικασίες… - Media

Συνέντευξη τύπου επί παντός (που λέει ο λόγος) επιστητού έδωσε σήμερα ο Βαγγέλης Μαρινάκης. Ο πρόεδρος του Ολυμπιακού και της Σούπερ Λίγκας φρόντισε να αποζημιώσει το ακροατήριο –και όχι μόνο.

Συνέντευξη τύπου επί παντός (που λέει ο λόγος) επιστητού έδωσε σήμερα ο Βαγγέλης Μαρινάκης. Ο πρόεδρος του Ολυμπιακού και της Σούπερ Λίγκας φρόντισε να αποζημιώσει το ακροατήριο –και όχι μόνο.

Αρχικά επιτέθηκε στον γγΑ Πάνο Μπιτσαξή λέγοντας χαρακτηριστικά «σύντομα ολοκληρώνεται μια πενταετία λειτουργίας της Σούπερ Λιγκ. Πέντε χρόνια πετυχημένης πορείας, χωρίς αυτό να σημαίνει πως όλα ήταν καλά. Η Σούπερ Λίγκα δεν είναι ένα καρτέλ ισχυρών όπου αναδύεται σήψη, όπως πιστεύει ο κ. Μπιτσαξής. Η Σούπερ Λίγκα δεν φιλοδοξεί να γίνει κάτι σαν την ενορία του κυρίου Μπιτσαξή. Ένα πρωτάθλημα που θα διοργάνωνε η ενορία του κ. Μπιτσαξή δεν θα ενδιέφερε κανέναν. Οφείλουμε όχι μόνο να απαντήσουμε, αλλά και να αποδείξουμε όσα λέμε, σε αντίθεση με τον κ. Γενικό που κάνει αόριστες τοποθετήσεις και τα βάζει με φανταστικούς εχθρούς. Θα παρουσιάσουμε αληθινά στοιχεία και το ίδιο θα περιμένουμε να κάνει και ο κ. Γενικός, διαφορετικά θα πρέπει να ανασκευάσει».

Στη συνέχεια τα έβαλε με την αστυνομία γιατί δεν κάνει συλλήψεις στα γήπεδα, υπερασπίστηκε τη διαιτησία («ξέρουμε πως υπάρχουν προβλήματα με τη διαιτησία, αλλά πιστεύω πως έχουμε και αξιόλογους διαιτητές και πρώην διαιτητές για τη διαχείριση της ΚΕΔ, αλλά πρέπει όλοι να τους στηρίξουμε για να κάνουν τη δουλειά τους χωρίς φόβο») και πρόσφερε άφθονη διασκέδαση όταν είπε το αμίμητο «θεωρώ πως έχουμε ένα συναρπαστικό πρωτάθλημα, ο κόσμος παρά την κρίση πάει στο γήπεδο και πρέπει να το στηρίξουμε. Το να λέτε πως το ποδόσφαιρο νοσεί και να γράφονται χιλιάδες άρθρα εναντίον του, δεν βοηθά».

Αλλά το καλύτερο το κράτησε όταν ρωτήθηκε για το περίφημο θέμα με τις κασέτες. Αρνήθηκε σε έντονο ύφος να απαντήσει στην ερώτηση, διακόποτοντας τον δημοσιογράφο, και όταν ο τελευταίος ζήτησε να ολοκληρώσει την ερώτησή του, ο Μαρινάκης –με καθαρά δημοκρατικές διαδικασίες- του το απαγόρευσε!

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 03:33