search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 09:49
MENU CLOSE

Ένας… ράπερ ο νέος γραμματέας της Νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ (Video)

24.11.2015 08:29
Ιταλία: Πλοίο ανθρωπιστικής οργάνωσης με Έλληνα κυβερνήτη αψηφά τον Σαλβίνι - Ανακοίνωσε πως πλέει προς τη Λαμπεντούζα - Media

Τον νέο της γραμματέα καθώς και τα 41 μέλη που συγκροτούν τη σύνθεση του ανώτατου καθοδηγητικού οργάνου εξέλεξε η Νεολαία του ΣΥΡΙΖΑ.

 

Τον νέο της γραμματέα καθώς και τα 41 μέλη που συγκροτούν τη σύνθεση του ανώτατου καθοδηγητικού οργάνου εξέλεξε η Νεολαία του ΣΥΡΙΖΑ.

Ο 27χρονος Ιάσονας Σχινάς-Παπαδόπουλος απόφοιτος του τμήματος Επικοινωνίας και Μέσω Μαζικής Ενημέρωσης του ΕΚΠΑ είναι ο νέος γραμματέας στη θέση του Ηλία Παντελάκου που αποχώρησε.

Ο κ. Σχινάς-Παπαδόπουλος είναι εκλεγμένος συνδικαλιστής στα φοιτητικά του χρόνια, σύμφωνα με τον “Μικροπολιτικό” και δεν έχει λείψει από κανέναν κοινωνικό αγώνα της τελευταίας δεκαετίας. 

Οπως αναφέρει η στήλη, εκτός από την πολιτική ο Ιάσονας έχει ένα ακόμη πάθος, τη ραπ μουσική. 

 

ΠΗΓΗ: ΤΑ ΝΕΑ

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 09:48