search
ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 20:18
MENU CLOSE

Κοριτσάκι 8 χρονών διαγνώστηκε με καρκίνο του στήθους –είναι η νεαρότερη ασθενής που χτυπά ο καρκίνος αυτός

24.11.2015 15:34
Κοριτσάκι 6 χρονών έχασε το δρόμο καθώς επέστρεφε σπίτι της και πέθανε από το κρύο - Media

Είναι μόλις 8 χρονών. Το παιδικό κορμί της δεν έχει σχηματιστεί καν σε κορμί γυναίκας. Δεν είναι καν έφηβη και όμως τη χτύπησε ο καρκίνος του μαστού.

 

Είναι μόλις 8 χρονών. Το παιδικό κορμί της δεν έχει σχηματιστεί καν σε κορμί γυναίκας. Δεν είναι καν έφηβη και όμως τη χτύπησε ο καρκίνος του μαστού.

Οι γιατροί λένε πως η 8χρονη Κρίσυ Τέρνερ από τη Γιούτα των ΗΠΑ, είναι η μικρότερη σε ηλικία κοπέλα που ο καρκίνος του μαστού κάνει την εμφάνιση του. Πριν από λίγες ημέρες η μικρή Κρίσυ διαπίστωσε ένα εξόγκωμα στο ύψος του ασχημάτιστου στήθους της.

Το έδειξε στη μητέρα της, η οποία της είπε πως καλού κακού πρέπει να πάνε στο νοσοκομείο να το ελέγξουν οι γιατροί. Που να φανταζόταν τι θα διαπίστωναν… Οι γιατροί τα έχασαν. Είχαν μπροστά τους μια 8χρονη που δεν έχει καν σχηματιστεί το στήθος της και όμως εντόπισαν μια σπάνια μορφή καρκίνου του που ονομάζεται secretory carcinoma (εκκριτικό κξαρκίνωμα)

Μια μορφή καρκίνου που χτυπάει μια γυναίκα στο εκατομμύριο. Η μαστεκτομή σε τέτοια ηλικία σύμφωνα με τους γιατρούς είναι μονόδρομος. Όμως η οικογένεια της μικρής αντιμετωπίζει μεγάλα προβλήματα, αφού και ο πατέρας της Τρόι, είναι καρκινοπαθής. Το ίδιο και η μητέρα της, Ανέτ.

Ο Τρόι έχει λέμφωμα (Non-Hodgkin’s Lymphoma) και η Ανέτ, βγήκε νικήτρια από τον καρκίνο της μήτρας. Η μικρούλα θα υποβληθεί σε μαστεκτομή στο αντικαρκινικό νοσοκομείο της Γιούτα, Huntsman Cancer Institute. Τα έξοδα για την οικογένεια είναι δυσθεώρητα και ήδη φίλοι και γνωστοί έχουν ξεκινήσει εκστρατεία και διαμέσω των μέσων κοινωνικής δικτύωσης, προκειμένου να συγκεντρωθούν χρήματα που θα καλύψουν τα ιατρικά έξοδα.

   

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 20:18