search
ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 07:03
MENU CLOSE

Όταν η Κανέλλη τρόλαρε τον Στυλιανίδη: «Θέλει κομμουνιστικό μάνατζμεντ η ΝΔ για να βγάλει αρχηγό»

25.11.2015 08:53
Κανέλλη σε ΣΥΡΙΖΑ: Ήρθατε ως ελπίδα, πέσατε ως ακρίδα (Video) - Media

Στο ίδιο εστιατόριο, επί της οδού Μιχαλακοπούλου, βρέθηκαν στελέχη της ΚΟ της ΝΔ και η… Λιάνα Κανέλλη!

Στο ίδιο εστιατόριο, επί της οδού Μιχαλακοπούλου, βρέθηκαν στελέχη της ΚΟ της ΝΔ και η… Λιάνα Κανέλλη!

Συγκεκριμένα, όπως γράφει ο Βηματοδότης, «σε εστιατόριο πίσω από το «Χίλτον». Εκεί συγκεντρώθηκαν (τυχαίως;) διάφορα στελέχη ωσάν να είχαν δώσει ραντεβού μεταξύ τους με έναν και μόνο στόχο να σχολιάσουν, να κριτικάρουν τους χειρισμούς για την εκλογή νέου προέδρου του κόμματος.

»Έτσι, σε ξεχωριστά τραπέζια βρέθηκαν οι Ν. Δένδιας μαζί με τον Ευρ. Στυλιανίδη, ο Κ. Μαρκόπουλος μαζί με δύο συνεργάτιδές του, σε ένα άλλο τραπέζι βρέθηκαν οι Μάκης Βορίδης, Δ. Κυριαζίδης (βουλευτής Δράμας) και Γ. Στύλιος (βουλευτής Αρτας) και σε ένα άλλο τραπέζι, όχι σε μακρινή απόσταση από το τραπέζι του κ. Βορίδη, η Λιάνα Κανέλλη μαζί με συνεργάτιδά της. Υπήρχε και ένα τραπέζι με πολιτευτή της ΝΔ που πρόσκειται στον Ευ. Μεϊμαράκη (μαζί με την παρέα του), για αυτό μόλις είδαν τους Βορίδη, Στυλιανίδη και λοιπούς τους χαιρέτησαν με τη φράση «καλώς τους Τζιτζι-χαντιστές», αφού δήλωσαν ότι στηρίζουν Απ. Τζιτζικώστα.

«Θέλει κομμουνιστικό μάνατζμεντ η ΝΔ για να βγάλει αρχηγό»

Η ώρα στο εστιατόριο «Αγορά», επί της Μιχαλοκοπούλου, περνούσε μάλλον ευχάριστα, οι «γαλάζιοι» άλλοι απολάμβαναν το t-bone τους και άλλοι τον καφέ τους, όταν ξαφνικά έπιασαν κουβέντα για τις διαδικασίες εκλογής προέδρου στη ΝΔ η Λιάνα Κανέλλη και ο Ευρ. Στυλιανίδης: «Θέλει κομμουνιστικό μάνατζμεντ η ΝΔ για να βγάλει αρχηγό» είπε η Λιάνα με αρκετή, θα έλεγα, δόση χιούμορ. Ο κ. Στυλιανίδης δεν άφησε την ευκαιρία να πάει χαμένη και πρότεινε στη βουλευτή του ΚΚΕ να τη γράψει στη ΝΔ: «Είσαι έτοιμη και ώριμη για μεταγραφή» της είπε, αλλά η Λιάνα δεν του έδωσε σημασία.

Πηγή: Βηματοδότης

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 07:01