search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 02:59
MENU CLOSE

Η Beyonce και οι πλαστικές στη μύτη, τα χείλη… (Photos)

25.11.2015 09:20
Η Beyonce και οι πλαστικές στη μύτη, τα χείλη...  (Photos) - Media

Η εντυπωσιακή ομορφιά της Βeyonce οφείλεται και σε πλαστικές επεμβάσεις στις οποίες φαίνεται να ενέδωσε η σταρ της R&B μουσικής.

 

Η εντυπωσιακή ομορφιά της Βeyonce οφείλεται και σε πλαστικές επεμβάσεις στις οποίες φαίνεται να ενέδωσε η σταρ της R&B μουσικής.

Το Radaronline σε δημοσίευμα του σχολίασε έντονα την τελευταία εμφάνιση της Beyonce και αναφέρει πως η τραγουδίστρια προέβη σε… μερικές πλαστικές επεμβάσεις. 

Η τελευταία της εμφάνιση τους έκανε να πιστεύουν πως πείραξε το σημείο της μύτης και των χειλιών της. Ακόμα και ο πρώην σύζυγος της Μπρίτνεϊ Σπιρς, χορευτής, Kevin Federline μέσα από το λογαριασμό του στο Τwitter σχολιάσε χαρακτηριστικά: “Τόσο λυπηρό όταν μια όμορφη γυναίκα διαλύει το πρόσωπο της με μπότοξ, επεμβάσεις και άλλα…”

Πάντως στις φωτογραφίες που δημοσίευσε το αμερικάνικο σάιτ με το πριν και το μετά, οι διαφορές στην εμφάνιση της τραγουδίστριας είναι εμφανείς. 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 02:44