search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 02:15
MENU CLOSE

Έριξαν κομμένες γουρουνοκεφαλές σε καταυλισμό μουσουλμάνων προσφύγων (Video)

25.11.2015 18:45
Εφιάλτης στις Σέρρες: Κρούσμα αφρικανικής πανώλης των χοίρων - Media

Οι άγνωστοι δράστες έγραψαν και συνθήματα προς τους μουσουλμάνους πρόσφυγες του καταυλισμού: «καλώς ήρθατε στην Κόλαση»

 

 

Οι άγνωστοι δράστες έγραψαν και συνθήματα προς τους μουσουλμάνους πρόσφυγες του καταυλισμού: «καλώς ήρθατε στην Κόλαση»

Ο ρατσισμός έδειξε το απαίσιο πρόσωπο του και στην Ολλανδία. Άγνωστοι πέταξαν 14 γουρουνοκεφαλές σε καταυλισμό Σύριων προσφύγων στην πόλη Enschede, οι οποίοι είναι στην πλειοψηφία τους μουσουλμάνοι.

Το γουρούνι είναι ένα ζώο που στο Ισλάμ, το θεωρούν βρώμικο, δεν το αγγίζουν, δεν το τρώνε και το αποφεύγουν. Μάλιστα θεωρείται ύψιστη προσβολή για έναν μουσουλμάνο μια τέτοια πράξη, η οποία έγινε δίχως λόγο και αιτία.

Οι άγνωστοι που η αστυνομία αναζητά και θα τους απαγγείλει κατηγορίες για «περιβαλλοντικά πταίσματα» και για «κακουργηματικές πράξεις απέναντι σε ζώα», έγραψαν με μπογιά στην είσοδο του καταυλισμού «Καλώς ήρθατε στην κόλαση. Η δημοκρατία έχει αποτύχει. Εδώ θα γνωρίσετε τι σημαίνει να μην είστε πουθενά ασφαλείς».

Οι έρευνες στρέφονται επίσης και σε νεοναζιστικές συμμορίες της ευρύτερης περιοχής και εάν αποδειχθεί κάτι τέτοιο οι κατηγορίες πρόκειται να αλλάξουν προς το βαρύτερο. 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 02:02