search
ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 10:15
MENU CLOSE

Το έκανε κι αυτό ο Τραμπ – Κορόιδεψε ρεπόρτερ με κινητικά προβλήματα (Video)

26.11.2015 07:55
02-05-2020 - Media

Αίσθηση προκαλεί ο τρόπος με τον οποίο ο υποψήφιος για το χρίσμα των ρεπουμπικανών Ντόναλτ Τραμπ αντιμετώπισε ένα ρεπόρτερ των New York Times που αντιμετωπίζει κινητικά προβλήματα.

 

Αίσθηση προκαλεί ο τρόπος με τον οποίο ο υποψήφιος για το χρίσμα των ρεπουμπικανών Ντόναλτ Τραμπ αντιμετώπισε ένα ρεπόρτερ των New York Times με κινητικά προβλήματα.

Σε ομιλία του στη Νότια Καρολίνα το βράδυ της Τρίτης ο Τραμπ, φαίνεται να κοροϊδεύει τον ρεπόρτερ των  New York Times Serge Kovaleski, που πάσχει από αρθρογρίπωση, ένα νόσημα που επηρεάζει τον συντονισμό της κίνησης των χεριών του.

Ο εν δυνάμει υποψήφιος πρόεδρος των ΗΠΑ εκνευρισμένος από το «άδειασμα» που του έκανε ο δημοσιογράφος, επιτίθεται στον Kovaleski μιμούμενος κοροϊδευτικά τις κινήσεις των χεριών του.

Ο εκνευρισμός του Τραμπ προκλήθηκε γιατί επικαλέστηκε άρθρο του Kovaleski το οποίο μιλούσε για μουσουλμάνους που πανηγύριζαν μετά την κατάρρευση των Δίδυμων Πύργων το 2001, για να υπερασπιστεί τις θέσεις του ενάντια στους μουσουλμάνους.

Όμως ο δημοσιογράφος τόνισε ότι ο Τραμπ παραποίησε το ρεπορτάζ του και ο υποψήφιος για να απαντήσει, κορόιδεψε το πρόβλημά του.

Εκπρόσωπος της εφημερίδας χαρακτήρισε εξοργιστικό το γεγονός ο υποψήφιος για το χρίσμα των ρεπουμπλικανών να κοροϊδεύει την εμφάνιση ενός δημοσιογράφου της εφημερίδας.

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 10:14