search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 02:31
MENU CLOSE

Μαξίμου: Πρωτοβουλία της κυβέρνησης και όχι των δανειστών το συμβούλιο πολιτικών αρχηγών

26.11.2015 19:22
Μαξίμου: Πρωτοβουλία της κυβέρνησης και όχι των δανειστών το συμβούλιο πολιτικών αρχηγών - Media

Προσπάθεια υπονόμευσης της πρωτοβουλίας για εθνικό διάλογο, μέσω του συμβουλίου των πολιτικών αρχηγών, διαβλέπει η κυβέρνηση, με ανακοίνωση που εκδόθηκε από το γραφείο τύπου του πρωθυπουργού.

 

Προσπάθεια υπονόμευσης της πρωτοβουλίας για εθνικό διάλογο, μέσω του συμβουλίου των πολιτικών αρχηγών, διαβλέπει η κυβέρνηση, με ανακοίνωση που εκδόθηκε από το γραφείο τύπου του πρωθυπουργού.

Όπως σημειώνεται, Η σύγκλιση του Συμβουλίου Πολιτικών Αρχηγών, ήταν αποκλειστικά πολιτική πρωτοβουλία της κυβέρνησης.

Σημειώνεται ότι το Mega, στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων, μετέδωσε ότι η κίνηση του πρωθυπουργού να καλέσει τους πολιτικούς αρχηγούς, ήταν σε συνεννόηση με τους δανειστές προκειμένου να διασφαλιστεί η απαραίτητη πλειοψηφία για να περάσει το ασφαλιστικό. Το κανάλι μάλιστα επικαλείται και non paper των δανειστών, σύμφωνα με το οποίο ζητείται ουσιαστικά η συναίνεση και άλλων πολιτικών δυνάμεων.

Ολόκληρη η ανακοίνωση του πρωθυπουργικού γραφείου:

Σχετικά με το Συμβούλιο Πολιτικών Αρχηγών και όσα μετέδωσε προ ολίγου το ΜΕΓΚΑ

Η σύγκλιση του Συμβουλίου Πολιτικών Αρχηγών, γίνεται αποκλειστικά με πολιτική πρωτοβουλία της κυβέρνησης.

Στην κυβέρνηση δεν έχει φτάσει κανένα χαρτί των θεσμών που να ζητάει σύγκλιση του Συμβουλίου Πολιτικών Αρχηγών, ή οποιαδήποτε άλλου είδους πρωτοβουλία για το Ασφαλιστικό. 

Από το πρωί, υπάρχει μια συστηματική προσπάθεια συγκεκριμένων κέντρων, που προσπαθούν να υπονομεύσουν με οποιονδήποτε δυνατό τρόπο την σύγκληση του Συμβουλίου. Τους πληροφορούμε ότι ο εκνευρισμός τους γίνεται ορατός, και η προσπάθειά τους πέφτει στο κενό. 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 01:15