search
ΤΡΙΤΗ 16.04.2024 16:10
MENU CLOSE

Ο Τομ Χανκς μίλησε για τον καρκίνο που πέρασε η γυναίκα του και όσους προσπάθησαν να εκμεταλλευτούν την ασθένεια της (Photos)

27.11.2015 11:24
Ο Τομ Χανκς μίλησε για τον καρκίνο που πέρασε η γυναίκα του και όσους προσπάθησαν να εκμεταλλευτούν την ασθένεια της (Photos) - Media

Πριν από λίγο καιρό, η επί 27χρόνια σύζυγος του Τομ Χανκς, η ελληνικής καταγωγής Ρίτα Γουίλσον, δήλωσε δημόσια ότι έχει υποβληθεί σε διπλή μαστεκτομή. 

 

Πριν από λίγο καιρό, η επί 27χρόνια σύζυγος του Τομ Χανκς, η ελληνικής καταγωγής Ρίτα Γουίλσον, δήλωσε δημόσια ότι έχει υποβληθεί σε διπλή μαστεκτομή. Τώρα το διάσημο ζευγάρι ομολογεί ότι νοιώθει «ευλογημένο» που η Γουίλσον ξεπέρασε το σοβαρό πρόβλημα υγείας.

Ο Τομ Χανκς μίλησε για την περιπέτεια που έζησαν: «Η Ρίτα το έμαθε πέρυσι Τον Δεκέμβριο. Καταλαβαίνετε πώς ήταν για εμάς οι ημέρες των εορτών, Χριστούγεννα και Πρωτοχρονιά…».

Ο 59χρονος ηθοποιός όμως, μίλησε και όσους θέλησαν να εκμεταλλευτούν την κατάσταση: «Αυτό που παρατήρησα είναι ότι υπάρχουν άνθρωποι εκεί έξω που όταν μαθαίνουν ότι έχεις μια σοβαρή ασθένεια, ειδικά καρκίνο, προσπαθούν αμέσως να βγάλουν λεφτά από αυτό. Και το κάνουν αυτό προσπαθώντας να προωθήσουν κάποιες πρακτικές, που μπορεί να είναι ιατρικές, αλλά κάποιοι είναι και εντελώς απατεώνες. Σου λένε: «Πήγαινε σε μια κλινική στην Βολιβία και θα θεραπευτείς», «Κάνε μια ειδική διατροφή με κουκούτσια από ραδάκινα και θα γίνεις καλά» και πολλά ακόμα εντελώς τρελά πράγματα. Προσπαθούν να βγάλουν λεφτά από το πρόβλημα σου και σου δημιουργούν ψεύτικες ελπίδες». 

Το ζευγάρι νοιώθει ευλογημένο που η Ρίτα Γουίλσον ξεπέρασε το σοβαρό πρόβλημα υγείας 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 16.04.2024 16:05