18/07/2019 06:52:59
19.11.2009

Καταδικάστηκε για θορυβώδη βογγητά!

Μια 48χρονη Βρετανή από το Νιούκαστλ έχασε την έφεσή της ενάντια σε δικαστική απόφαση που την καλούσε να διατη ρήσει σε ανεκτό επίπεδο τους ήχους των ερωτικών βογγητών της! Το ζευγάρι κλήθηκε να μειώσει τις κραυγές του από δικα στήριο πρώτου βαθμού, ύστερα από μηνύσεις γειτόνων, οι οποίοι δυσανασχετούσαν από τις φωνές που άκουγαν.

«Θα μπορούσε να πει κανείς ότι ο Στιβ και η Καρολάιν υφίσταντο σοβαρή ταλαιπωρία», δήλωσε μάρτυς στο δικαστή ριο, το οποίο άκουσε ανάμεσα σε πολλές καταθέσεις και μια ηχητική εγγραφή δέκα λεπτών. Διάφοροι γείτονες κατέθεσαν, ανάμεσά τους μια περαστική που συνόδευε το παιδί της στο σχολείο και ο ταχυδρόμος της γειτονιάς.

Η Καρολάιν έκανε έφεση, τονίζοντας ότι η απαγόρευση στρεφόταν ενάντια στα ανθρώπινα δικαιώματά της και ότι έκανε τα πάντα για να ελέγξει τις κραυγές του συζύγου της, φτάνοντας στο σημείο να του βάζει μαξιλάρι στο πρόσωπο ή τροποποιώντας τις συνήθειές τους με ερωτικές «συνόδους» κατά τη διάρκεια της ημέρας για να μην ξυπνάει κανείς από τους γείτονες. Οι δημοτικές αρχές κατέθεσαν ότι ο ήχος που έβγαινε από το διαμέρισμα κυμαινόταν ανάμεσα στα 30 με 40 ντεσιμπέλ, με αποκορύφωμα τα 47 ντεσιμπέλ!...

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.