03/06/2020 20:16:47

Μια αλογόμυγα έκανε φωλιά στο κεφάλι του – Δείτε τι συνέβη τη στιγμή που την τράβηξαν έξω (Video)

Μια αλογόμυγα έκανε φωλιά στο κεφάλι του – Δείτε τι συνέβη τη στιγμή που την τράβηξαν έξω (Video) - Media

 

Είναι να μη σου τύχει. Μια αλογόμυγα έσκαψε και γέννησε στο τριχωτό της κεφαλής του, τα αυγά της, που σιγά σιγά άρχισαν να μεγαλώνουν…

Ο Σάιμον πήγε ένα ταξίδι στον Παναμά, αλλά εάν ήξερε τι θα του συμβεί, μάλλον δεν θα πήγαινε. Το ταξίδι πήγε μια χαρά αλλά ένα μεσημέρι στο ξενοδοχείο όπου έπεσε να ξεκουραστεί ένιωσε έναν πόνο στην κορυφή του κεφαλιού του.

Δεν έδωσε σημασία, σχεδόν το ξέχασε. Ύστερα από ένα μήνα και αφού είχε επιστρέψει στην πόλη του, άρχισε να πονάει ανεξήγητα στο τριχωτό της κεφαλής του, ψηλά στην κορυφή. Όταν έπιανε μάλιστα το σημείο ένιωθε και ένα σπυρί.

Επιχείρησε να το σπάσει με το χέρι, αλλά δεν κατάφερνε και πολλά. Ίσα ίσα που ο πόνος μεγάλωνε. Αποφάσισε τότε να πάει στον γιατρό ο οποίος αφού τον εξέτασε του είπε πως τα νέα είναι και καλά και άσχημα.

Καλά νέα γιατί δεν έχει κάτι το σοβαρό που μπορεί να θέσει σε κίνδυνο τη ζωή του, άσχημα γιατί μια αλογόμυγα έχει κάνει τα αυγά της μέσα στο τριχωτό της κεφαλής του και θα πρέπει οι προνύμφες που έχουν μεγαλώσει να αφαιρεθούν. Αλλιώς μπορεί να πάθει μόλυνση με απρόβλεπτες συνέπειες.

Έτσι και έγινε. Η ειδικός τοποθετεί μια αλοιφή για να μουδιάσει η περιοχή και ξεκινάει την επιχείρηση αφαίρεσης των σκουληκιών. Ανοίγει μια μικρή τρύπα στο δέρμα και μετά με μια λαβίδα αρχίζει να τραβάει τα μεγάλα σκουλήκια έξω.

Η διαδικασία μόνο εύκολη δεν αποδείχτηκε αφού για να τραβηχτούν έξω οι αλογόμυγες με τη λαβίδα, θα έπρεπε να φανούν από την τρύπα. Τελικά ο Σάιμον στάθηκε τυχερός και τα σκουλήκια αφαιρέθηκαν. Άφησαν όμως μια μεγάλη τρύπα στο κεφάλι του. 

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.