search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 17:09
MENU CLOSE

Γάμος Ινδού δισεκατομμυριούχου με μαγεία από Μπόλιγουντ στοίχισε περισσότερα από 17 εκ. ευρώ (Φωτό)

27.11.2015 17:51
Γάμος Ινδού δισεκατομμυριούχου με μαγεία από Μπόλιγουντ στοίχισε περισσότερα από 17 εκ. ευρώ  (Φωτό) - Media Gallery 2

Έγινε στην Φλωρεντία αλλά οι αρχές απαγόρευσαν στη νύφη να πάει με ελέφαντα για λόγους ασφαλείας.

 

 

Έγινε στην Φλωρεντία αλλά οι αρχές απαγόρευσαν στη νύφη να πάει με ελέφαντα για λόγους ασφαλείας.

Ο Ροχάν Μεχτά είναι ο γιος του Ινδού δισεκατομμυριούχου Γιογκές Μεχτά. Στη ζωή του δεν ήταν ποτέ αυτό που λέμε «γυναικάς». Όταν όμως γνώρισε την Ρόσνι, την καλλονή με τα γαλάζια μάτια, ήξερε πως εκείνη την γυναίκα θα την παντρευόταν.

Ο γάμος είχε διάρκεια 3 ημερών και έγινε στην Φλωρεντία της Ιταλίας. Οι καλεσμένοι ξεπέρασαν τους 500. Η τελετή στοίχισε κάτι περισσότερο από 17.000.000. Σιγά το ποσό για την οικογένεια Μεχτά. Ο πατέρας του Ροχάν, ο Γιογκές που έχει την πετρελαϊκή εταιρία «Πετροτσέμ» στο Ντουμπάι, υπολογίζεται ότι έχει περιουσία που αγγίζει το ένα δισεκατομμύριο δολάρια.

Όλα ήταν έτοιμα στο πιο ακριβό και χλιδάτο ξενοδοχείο της πόλης. Ο γαμπρός ήθελε η νύφη να εμφανιστεί επάνω σε έναν ελέφαντα που έφερε με ειδικό αεροπλάνο από την Ινδία. Όμως οι αρχές το απαγόρευσαν για λόγους ασφαλείας.

Το ξενοδοχείο έκανε ειδική διακόσμηση σε Ινδικό στυλ με χαλιά και υφαντά από τα πιο ακριβά της Ινδίας, ήρθαν οι Νο1 Ινδοί καλλιτέχνες από το Μπόλιγουντ για να τραγουδήσουν για το ζευγάρι, ενώ προσελήφθησαν και Σεφ που εκτός από Ινδικά φαγητά ετοίμαζαν και μεσογειακή κουζίνα.

Τα μάτια όλων στράφηκαν στην τεράστια πίστα όταν ο χαρούμενος γαμπρός ανέβηκε και έδειξε τις επιδόσεις του στο χορό. Όμως εκείνο που στην κυριολεξία μαγνήτισε τους πάντες ήταν η ομορφιά της νύφης. Συνδυάζει τα Ινδικά χαρακτηριστικά με υπέροχα γατίσια καταγάλανα μάτια και ένα ακόμη πιο τέλειο κορμί.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 17:08