search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 19:29
MENU CLOSE

Επεισόδιο ανάμεσα σε Κουίκ και Κουμουτσάκο στο Προεδρικό Μέγαρο (Video)

28.11.2015 11:27
Επεισόδιο ανάμεσα σε Κουίκ και Κουμουτσάκο στο Προεδρικό Μέγαρο (Video) - Media

Ένα μίνι επεισόδιο σημειώθηκε στο Προεδρικό Μέγαρο ανάμεσα στους εκπροσώπους των κομμάτων και την κυβερνητική εκπρόσωπο, Όλγα Γεροβασίλη.

 

 

Ανέβηκαν οι τόνοι εκτός της αίθουσας συσκέψεων μεταξύ της Κυβερνητικής Εκπροσώπου κ. Όλγας Γεροβασίλη και του εκπροσώπου εκ μέρους της ΝΔ βουλευτή κ. Γιώργου Κουμουτσάκου.

Ο κ. Κουμουτσάκος κατηγόρησε την Κυβερνητική Εκπρόσωπο κ. Όλγα Γεροβασίλη ότι επιχειρεί να δημιουργήσει κλίμα για το τι θα συζητηθεί εντός της σύσκεψης και έκανε λόγο για υπονομευτική κίνηση της όλης διαδικασίας.

Από την πλευρά της, η κ. Γεροβασίλη υποστήριξε ότι η ενημέρωση προς τους δημοσιογράφους αφορούσε όσα έχουν ήδη εξαγγελθεί από την πλευρά της κυβέρνησης και δεν υπήρξε προσπάθεια χαλιναγώγησης και δημιουργίας κλίματος.

Αμέσως παρενέβη ο εκπρόσωπος των ΑΝ.ΕΛ, Τέρενς Κουίκ, ο οποίος είπε στον κ. Κουμουτσάκο σε έντονο ύφος: «Δεν περίμενα από έναν διπλωμάτη να συμπεριφερθεί έτσι προσπαθείς να επιβάλεις λογοκρισία στους δημοσιογράφους».

«Σε παρακαλώ μη διακόπτεις» του απάντησε ο κ. Κουμουτσάκος με την κ. Γεροβασίλη να ξεκαθαρίζει: «Διευκρίνισα πάνω σε όσα έχουν ήδη γίνει γνωστά για τις προθέσεις της κυβέρνησης ,δεν είναι πρόθεσή μου να χειραγωγήσω τους δημοσιογράφους».

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 19:28