search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 06:17
MENU CLOSE

Κύκλοι Κυριάκου Μητσοτάκη: Ορθά απάντησε αρνητικά ο Πλακιωτάκης στον Τσίπρα

28.11.2015 15:36
Μήνυμα Μητσοτάκη στην Τουρκία από ΔΕΘ: Η ελληνική πλευρά δεν έριξε ποτέ λάδι στη φωτιά (Live) - Media

Κύκλοι από το περιβάλλον του Κυριάκου Μητσοτάκη, τονίζουν ότι ήταν σωστή η απόφαση Πλακιωτάκη να απορρίψει τις προτάσεις Τσίπρα

 

 

Σύμφωνα με κύκλους του Κυριάκου Μητσοτάκη ο κ. Πλακιωτάκης έπραξε ορθά που απέρριψε τις προτάσεις Τσίπρα για τη σύσταση Επιτροπών για το ασφαλιστικό & την αναθεώρηση του Συντάγματος.

Ειδικά για το ασφαλιστικό τονίζουν πως: «Η δημιουργία μιας ακόμη επιτροπής για το ασφαλιστικό είναι προσχηματική. Το πρόβλημα είναι γνωστό και πλέον πρέπει να συζητηθεί εκτενώς στη Βουλή μεταξύ των κομμάτων.», ενώ για την αναθεώρηση του Συντάγματος οι ίδιοι κύκλοι αναφέρουν: «Η αναθεώρηση του Συντάγματος είναι αλήθεια πως απαιτεί ευρύτερες συναινέσεις. Ο κ. Τσίπρας, όμως, το θυμήθηκε αργά καθώς με το να μην ψηφίσει για Πρόεδρο Δημοκρατίας τον περασμένο Δεκέμβριο οδήγησε τη χώρα σε εκλογές τον Ιανουάριο του 2015 και τορπίλισε στην ουσία την έναρξη της διαδικασίας αναθεώρησης του Συντάγματος.»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 03:10