search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 10:41
MENU CLOSE

Αλεξιάδης: Το περιουσιολόγιο δεν είναι έμμεσος τρόπος για να βάλουμε φόρο

30.11.2015 07:17
Αλεξιάδης: Το περιουσιολόγιο δεν είναι έμμεσος τρόπος για να βάλουμε φόρο - Media

«Η συντριπτική πλειοψηφία των πολιτών δεν έχει να φοβάται τίποτα με το περιουσιολόγιο» ανέφερε ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών, Τρύφων Αλεξιάδης

 

«Η συντριπτική πλειοψηφία των πολιτών δεν έχει να φοβάται τίποτα με το περιουσιολόγιο» ανέφερε ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών, Τρύφων Αλεξιάδης, μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό ΑΝΤ1.

«Δεν είναι ένας έμμεσος τρόπος για να βάλουμε φόρο. Είναι μια νέα αρχή με τις φορολογικές υπηρεσίες για να έχουμε μία ηλεκτρονική βάση με όλα τα δεδομένα των πολιτών» πρόσθεσε ο αναπληρωτής υπουργός..

«Όσοι έχουν δηλώσει τα περιουσιακά τους στοιχεία στις φορολογικές τους δηλώσεις δεν έχουν να φοβηθούν τίποτα. Ούτε καν θα τους βάλουμε στον κόπο να τα δηλώσουν» υπογράμμισε.

Αναφορικά με τα χρήματα εκτός τραπεζών, ο κ. Αλεξιάδης σημείωσε ότι θα χρειαστεί να δηλωθούν, ωστόσο διευκρίνισε ότι αυτό «δεν σημαίνει ότι θα ξαναφορολογηθούν».

«Δίνουμε μία τελευταία ευκαιρία να δηλωθούν όλα τα περιουσιακά στοιχεία και να νομιμοποιηθούν» συμπλήρωσε.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 10:40