search
ΤΡΙΤΗ 23.04.2024 15:38
MENU CLOSE

Τραμπ: Οι Αμερικανοί μουσουλμάνοι πανηγύριζαν για την 11η Σεπτεμβρίου

30.11.2015 07:27
Τραμπ: Οι Αμερικανοί μουσουλμάνοι πανηγύριζαν για την 11η Σεπτεμβρίου - Media

Εμμένει στους ισχυρισμούς του ο Αμερικανός δισεκατομμυριούχος  και υποψήφιος για την προεδρία των ΗΠΑ στο στρατόπεδο των Ρεπουμπλικανών. Ντόναλντ Τραμπ, ότι το 2001 οι μουσουλμάνοι στις ΗΠΑ και σε ολόκληρο τον κόσμο πανηγύριζαν για τις επιθέσεις της 11ης Σεπτεμβρίου.

 

Εμμένει στους ισχυρισμούς του ο Αμερικανός δισεκατομμυριούχος και υποψήφιος για την προεδρία των ΗΠΑ στο στρατόπεδο των Ρεπουμπλικανών, Ντόναλντ Τραμπ, ότι το 2001 οι μουσουλμάνοι στις ΗΠΑ και σε ολόκληρο τον κόσμο πανηγύριζαν για τις επιθέσεις της 11ης Σεπτεμβρίου.

Μιλώντας σήμερα στο τηλεοπτικό δίκτυο NBC, ο Τραμπ όχι μόνο δεν ανακάλεσε αλλά επανέλαβε τους ισχυρισμούς, με τους οποίους κατάφερε να πυροδοτήσει από την προηγούμενη εβδομάδα μια νέα διαμάχη.

«Ήταν πριν από 14 χρόνια όμως εγώ το είδα στην τηλεόραση. Είδα τις εικόνες όπως πολλοί άλλοι άνθρωποι. Μου τηλεφώνησαν εκατοντάδες άνθρωποι (…) και μου είπαν «το είδαμε, χόρευαν στους δρόμους» δήλωσε.

«Εδώ έχουμε έναν τεράστιο πληθυσμό μουσουλμάνων και αυτό είναι καλό (…) όμως όταν οι Δίδυμοι Πύργοι κατέρρευσαν, αυτό (το γιόρτασαν) σε ολόκληρο τον κόσμο και το γνωρίζαμε καθώς αυτό είχε σαφώς προβληθεί εκείνη την εποχή» σημείωσε ο μεγιστάνας.

«Το είδα. Τόσοι πολλοί άνθρωποι το είδαν. Επομένως, γιατί να ανακαλέσω; Δεν θα ανακαλέσω» πρόσθεσε.

Aν και ο Ντόναλντ Τραμπ προηγείται στις δημοσκοπήσεις ενόψει των εκλογών για τον προεδρικό θώκο, είδε τα ποσοστά του να μειώνονται, καθώς η μάχη κατά της τρομοκρατίας παραμένει στο επίκεντρο της προεκλογικής ατζέντας μετά τις επιθέσεις της 13ης Νοεμβρίου στο Παρίσι.

Τις τελευταίες πέντε ημέρες έχασε 12 ποσοστιαίες μονάδες και από 43% συγκεντρώνει πλέον 31%, όπως καταδεικνύει μια δημοσκόπηση των Reuters/Ipsos που κατέγραψε τις προτιμήσεις των ψηφοφόρων του Ρεπουμπλικανικού Κόμματος σε ολόκληρη τη χώρα.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 23.04.2024 15:38