search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 09:45
MENU CLOSE

Λεβέντης: Δεν πρότεινα οικουμενική καθ’ υπόδειξη της διαπλοκής

30.11.2015 07:44
Ο Λεβέντης προτείνει οικουμενική κυβέρνηση χωρίς Τσίπρα και Μητσοτάκη - Media

Απάντηση στις αναφορές κύκλων του Μεγάρου Μαξίμου «περί οικουμενικής και διαπλοκής» έδωσε ο Βασίλης Λεβέντης.

 

Απάντηση στις αναφορές κύκλων του Μεγάρου Μαξίμου «περί οικουμενικής και διαπλοκής» έδωσε ο Βασίλης Λεβέντης.

Σε ανακοίνωση που εξέδωσε η Ένωση Κεντρώων αναφέρεται πως κεντρικό δελτίο ειδήσεων μεγάλου τηλεοπτικού δικτύου, μεταφέροντας σχόλια κύκλων του Μεγάρου Μαξίμου, «έφτασε στο σημείο να αναφέρει ότι η πρόταση του Βασίλη Λεβέντη για συγκρότηση Οικουμενικής Κυβέρνησης έγινε καθ’ υπόδειξη της διαπλοκής».

Όπως διευκρινίζει το κόμμα, την πρόταση αυτή για συγκρότηση Οικουμενικής Κυβέρνησης την έχει κάνει ο κ. Λεβέντης από πολύ παλαιότερα.

«Συγκεκριμένα και το 2009 ζητήσαμε Κυβέρνηση Οικουμενική τεχνοκρατών που όμως δεν μας άκουσε οΓιώργος Παπανδρέου. Επίσης από τον Αντώνη Σαμαρά ζητήσαμε επίμονα τον σχηματισμό Οικουμενικής Κυβέρνησης τεχνοκρατών και δεν μας άκουσε ούτε αυτός. Το ίδιο ζητήσαμε τώρα και από τον Αλέξη Τσίπρα και το ζητάμε για να αυξηθεί το διεθνές κύρος της Ελλάδας και ευνοούμενος ο πολιτικός κόσμος να βρει βιώσιμες και φιλοευρωπαϊκές λύσεις υπέρ του απλού λαού», αναφέρει η  Ένωση Κεντρώων.

«Τώρα κατά πόσον η διαπλοκή αγαπάει τον Βασίλη Λεβέντη το φανερώνει το γεγονός ότι 30 χρόνια το μιντιακό σύστημα τον είχε στο περιθώριο», σημειώνει η ανακοίνωση.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 09:45