search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 05:19
MENU CLOSE

Ασυνήθιστο χαρακτηρίζει ο Guardian τον διάλογο Τσίπρα-Νταβούτογλου στο twitter

30.11.2015 07:48
Ασυνήθιστο χαρακτηρίζει ο Guardian τον διάλογο Τσίπρα-Νταβούτογλου στο twitter - Media

Μία ιδιαιτέρως ασυνήθιστη ανταλλαγή απόψεων είχαν στο twitter ο Έλληνας και ο Τούρκος πρωθυπουργός, πριν ο Αλέξης Τσίπρας διαγράψει τα σχόλια από τον λογαριασμό του, γράφει δημοσίευμα του Guardian.

 

 

Μία ιδιαιτέρως ασυνήθιστη ανταλλαγή απόψεων είχαν στο twitter ο Έλληνας και ο Τούρκος πρωθυπουργός, πριν ο Αλέξης Τσίπρας διαγράψει τα σχόλια από τον λογαριασμό του, γράφει δημοσίευμα του Guardian.

Ο Αλέξης Τσίπρας ανέβασε στον λογαριασμό του τέσσερα tweet τα οποία απευθύνονταν στον Τούρκο ομόλογό του Αχμέτ Νταβούτογλου και αναφέρονταν στην κατάρριψη του τουρκικού αεροσκάφους και τις παραβιάσεις του ελληνικού εναέριου χώρου από τουρκικά μαχητικά.

«Προς τον Αχμέτ Νταβούτογλου: Ευτυχώς οι πιλότοι μας δεν είναι τόσο νευρικοί όσο οι δικοί σας απέναντι στους Ρώσους», ανέφερε ο Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας στο μήνυμά του.

Οι δύο πρωθυπουργοί βρέθηκαν στη Σύνοδο ΕΕ- Τουρκίας την Κυριακή. Ο Αλέξης Τσίπρας δεν εξήγησε εάν τα tweet ήταν αναπαραγωγή του διαλόγου του με τον Αχμέτ Νταβούτογλου ή εάν γράφτηκαν για το twitter.

«Είναι εξοργιστικό και αδιανόητο αυτό που συμβαίνει στο Αιγαίο» συνέχισε ο Αλέξης Τσίπρας τονίζοντας ότι «ξοδεύουμε δισ. για εξοπλισμούς, εσείς για να παραβιάζετε, εμείς για να σας αναχαιτίζουμε».

Ο Αλέξης Τσίπρας είπε ότι οι δύο χώρες πρέπει να εστιάσουν στο να σώζουν πρόσφυγες και όχι στα όπλα. «Έχουμε τα πιο σύγχρονα οπλικά συστήματα και δεν μπορούμε να εντοπίσουμε τους διακινητές που πνίγουν αθώους ανθρώπους», ανέφερε ο πρωθυπουργός στο τέταρτο tweet.

Ο Νταβούτογλου επέλεξε να απαντήσει μόνο στο πρώτο σχόλιο του Έλληνα πρωθυπουργού και να μην εμπλακεί σε ένα διάλογο με λεπτομέρειες. «Τα σχόλια για τους πιλότους από τον Αλέξη Τσίπρα δεν συνάδουν με το πνεύμα της ημέρας. Αλέξη ας επικεντρώσουμε στην θετική μας ατζέντα» ανέφερε ο Τούρκος πρωθυπουργός.

Όπως ήταν αναμενόμενο συμπληρώνει ο Guardian τα tweet του Έλληνα πρωθυπουργού και η απάντηση Νταβούτογλου, σύντομα προκάλεσαν μεγάλη συζήτηση στο διαδίκτυο, λίγοι όμως ήταν εκείνοι που υπερασπίστηκαν τον Έλληνα πρωθυπουργό.

 

Πηγή: Guardian

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 03:33