search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 14:25
MENU CLOSE

Η χριστουγεννιάτικη διαφήμιση που θα σας κάνει να δακρύσετε… (Video)

30.11.2015 09:06
Η χριστουγεννιάτικη διαφήμιση που θα σας κάνει να δακρύσετε... (Video) - Media

Ο Χουστίνο είναι ο πρωταγωνιστής της διαφήμισης για το ισπανικό χριστουγεννιάτικο λαχείο που κληρώνει στις 22 Δεκεμβρίου και έχει ήδη συγκινήσει χιλιάδες άνθρώπους.

 

Ο Χουστίνο είναι ο πρωταγωνιστής της διαφήμισης για το ισπανικό χριστουγεννιάτικο λαχείο που κληρώνει στις 22 Δεκεμβρίου και έχει συγκινήσει χιλιάδες άνθρώπους.

Πρόκειται για έναν καλόκαρδο νυχτοφύλακα, ο οποίος δουλεύει σε ένα εργοστάσιο που κατασκευάζει κούκλες βιτρίνας. Κάθε βράδυ το ξυπνητήρι χτυπάει στις 10. Κάθε βράδυ η ίδια ρουτίνα. Τον Χουστίνο τον πνίγει η μοναξιά καθώς εργάζεται στη νυχτερινή βάρδια και δεν συναντά τους συναδέλφους του. Περνάει τα βράδια του παίζοντας ακόμα και ποδόσφαιρο με τις κούκλες ενώ βρίσκει τρόπους να κάνει πιο ευχάριστη τη ζωή των συναδέλφων του ετοιμάζοντας τους μικρές εκπλήξεις.

Όταν εκείνος βλέπει ότι οι συνάδελφοι του έχουν κερδίσει το λαχείο νομίζει ότι τον έχουν ξεχάσει. Είναι όμως έτσι;

Μέσα σε τρία λεπτά το φιλμ κατορθώνει να συλλάβει το πνεύμα των Χριστουγέννων και το αφηγείται με ένα τρόπο που συνδυάζει συγκίνηση, ζεστασιά, έκπληξη και χιούμορ. Αυτά τα συστατικά συνδέει η ποιητική μουσική «Nuvole Bianche» του Ιταλού πιανίστα και συνθέτη Λουντοβίκο Εϊνάουντι.

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 14:24