05/06/2020 18:23:54
25.3.2011

Λεφτά υπάρχουν αλλά μόνο για τις τράπεζες

Λεφτά υπάρχουν αλλά μόνο για τις τράπεζες - Media

Της Μιχαλούς

Τελικά λεφτά υπάρχουν μόνον για τους έχοντες και τους κατέχοντες όπως πάντα.  … Νέο δωράκι ετοιμάζει ο Παπακωνσταντίνου  για τις τράπεζες… Βρήκε λεφτά λέει από την ΕΚΤ και τους μοιράζει δεκάδες δισεκατομμύρια (30 δις  ευρώ),.."  την στιγμή βέβαια που οι τράπεζες έχουν κλείσει την στρόφιγγα των δανείων.

Θυμίζουμε ότι οι τράπεζες ήδη έχουν ενισχυθεί τα τελευταία 2,5 χρόνια από το Δημόσιο, με το αστρονομικό ποσόν των περίπου 100 δισ. ευρώ, είτε μέσω εγγυήσεων είτε απ' ευθείας.

Φαίνεται ότι για τα Χρηματοπιστωτικά Ιδρύματα, δεν υπάρχει κρίση και τα δις πέφτουν σαν βροχή και με συνοπτικές διαδικασίες στο όνομα της ρευστότητας… Μόνο μερικοί υπουργοί αντέδρασαν και ζήτησαν εξηγήσεις γιατί ο Μεγάλος του υπουργείου Οικονομικών  φέρνει µια τέτοια πρόταση την στιγμή που οι τράπεζες έχουν προκαλέσει ασφυξία στην αγορά και δεν κινείται τίποτε, µε αποτέλεσμα να εντείνεται η ύφεση και να αυξάνεται η ανεργία.

Το τρελό σε όλη αυτή την ιστορία είναι ότι «στα σχέδια των τραπεζών  περιλαμβάνονται και δράσεις για την μείωση του λειτουργικού και του μισθολογικού κόστους» με τις ευλογίες της κυβέρνησης !!!

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.