search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 15:22
MENU CLOSE

Ταύρος σκοτώνει 25χρονο άνδρα (Σκληρό Video)

01.12.2015 14:47
Άρχισαν ξανά οι ταυρομαχίες στην Ισπανία – Είχαν «παγώσει» λόγω κορωνοϊού – Δείτε την πρώτη ταυρομαχία και το φριχτό της τέλος (Video) - Media

Το σκληρό βίντεο τραβήχτηκε κατά τη διάρκεια ενός φεστιβάλ που γίνεται στο Μεξικό και δείχνει τις τελευταίες στιγμές ενός 25χρονου νέου που τον κάρφωσε ο ταύρος. 

 

Το σκληρό βίντεο τραβήχτηκε κατά τη διάρκεια ενός φεστιβάλ που γίνεται στο Μεξικό και δείχνει τις τελευταίες στιγμές ενός 25χρονου νέου που τον κάρφωσε ο ταύρος.

Το ετήσιο φεστιβάλ ταύρων στην πόλη Santa Maria Tulpetlac λίγο έξω από την πρωτεύουσα του Μεξικού, που γίνεται κάθε χρόνο με μεγάλη επιτυχία, έχει και τραυματισμούς. Όμως φέτος είχε και νεκρό.

Πρόκειται για έναν 25χρονο άνδρα ο οποίος πλησίασε πολύ τον σχεδόν αφηνιασμένο και σε κατάσταση άγχους, ταύρο, δεν πρόσεχε και το πλήρωσε με τη ζωή του. Το τεράστιο ζώο, με μια ξαφνική κίνηση τον πλησίασε, τον κάρφωσε με τα κέρατα του στο στομάχι και τον πέταξε σαν πάνινη κούκλα στον κορμό ενός δέντρου.

Τόσο το κάρφωμα όσο και το πέταγμα στο δέντρο με σφοδρότητα, στην κυριολεξία διέλυσαν τον 25χρονο και όταν μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο της πόλης, οι γιατροί απλά επιβεβαίωσαν τον θάνατο του.

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 15:21