search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 04:33
MENU CLOSE

Μάρδας: Οι προηγούμενες κυβερνήσεις δείλιασαν στην εφαρμογή των μνημονίων και «χάθηκε η δυναμική»

01.12.2015 15:32
Μάρδας: Να προσμετρηθούν και οι αυτοκτονίες στους νεκρούς από κορωνοϊό - Τι απαντά η ΝΔ - Media

Ευθύνη στις προηγούμενες κυβερνήσεις καταλόγισε ο υφυπουργός Εξωτερικών, Δημήτρης Μάρδας, αναφορικά με την πορεία εφαρμογής των μνημονίων.

Ευθύνη στις προηγούμενες κυβερνήσεις καταλόγισε ο υφυπουργός Εξωτερικών, Δημήτρης Μάρδας, αναφορικά με την πορεία εφαρμογής των μνημονίων.

«Το τραγικό λάθος σε όλη αυτή την ιστορία είναι ότι στο πλαίσιο μιας δειλίας που έδειξαν οι προηγούμενες κυβερνήσεις τρέναρε η εφαρμογή όλων αυτών των μέτρων με αποτέλεσμα να χαθεί η δυναμική», ανέφερε μιλώντας στον ΣΚΑΪ, ενώ συνέκρινε την Ελλάδα με την Τουρκία η οποία, όπως ανέφερε, αντιμετώπισε και αυτή πρόβλημα στις αρχές του 2000 «αλλά τα μέτρα που επέβαλε ήταν κατά πολύ ελαφρύτερα από τα μέτρα που επιβάλλαμε εμείς».

Διαφωνούμε με τα μέτρα αλλά θα τα εφαρμόσουμε γρήγορα, ανέφερε ακόμα, τονίζοντας ότι δεν υπάρχει πρόβλημα με την κυβερνητική πλειοψηφία.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 01:15