search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 16:04
MENU CLOSE

ΣΥΡΙΖΑ και ΠΑΣΟΚ… σκοτώνονται για τα «μάτια» του Ολάντ (Video)

01.12.2015 20:50
ΣΥΡΙΖΑ και ΠΑΣΟΚ… σκοτώνονται για τα «μάτια» του Ολάντ (Video) - Media

Μια συζήτηση που φέρεται να έχει γίνει ανάμεσα σε Τσίπρα και Ολάντ αποτέλεσε «μήλον της έριδος» μεταξύ ΣΥΡΙΖΑ και ΠΑΣΟΚ.

 

Μια συζήτηση που φέρεται να έχει γίνει ανάμεσα σε Τσίπρα και Ολάντ αποτέλεσε «μήλον της έριδος» μεταξύ ΣΥΡΙΖΑ και ΠΑΣΟΚ.

Την συνομιλία μεταξύ του Έλληνα πρωθυπουργού και του Γάλλου προέδρου, δημοσιοποίησαν μέσω των πολιτικών συντακτών συνεργάτες του πρωθυπουργού και αυτή φέρεται να περιέχει την απορία του Φρανσουά Ολάντ για το μέλλον του ΠΑΣΟΚ, για το αν θα ξανασυμμαχήσει με τη ΝΔ και γιατί δεν στηρίζει τον ΣΥΡΙΖΑ…

Συνεργάτες της Φώφης Γεννηματά, αμέσως μόλις έμαθαν για τη συνομιλία επικοινώνησαν με τον Γάλλο πρέσβη στη χώρα μας, ώστε να μάθουν αν η συνομιλία έχει γίνει και αν ο διάλογος που παρουσιάζεται έχει κάποια σχέση με την πραγματικότητα. 

«Ο πρωθυπουργός είναι εθισμένος στο ψέμα! Δε διστάζει να εμπλέκει και ξένους ηγέτες στα σενάρια που φτιάχνει και να εκθέτει τη χώρα» έλεγαν χαρακτηριστικά οι άνθρωποι του ΠΑΣΟΚ σχολιάζοντας τις «διαρροές» των κύκλων της κυβέρνησης.

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 16:03