search
ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 07:05
MENU CLOSE

Ζουράρις σε μαθήματα… σολφέζ: Σολ, σολ, σολ, λα, ντο, ντο, ντο, ρε! (Video)

03.12.2015 08:03
«Τρέλανε» τον… Μπαμπινιώτη ο Ζουράρις με τον «μαξιλάκα» - Έψαχναν λεξικά στη Βουλή - Media

Με… νότες η ομιλία -μάθημα σολφέζ του Κώστα Ζουράρι στη Βουλή.

 

Με… νότες η ομιλία – μάθημα σολφέζ του Κώστα Ζουράρι στη Βουλή, η οποία μάλλον θα μείνει αξέχαστη στους συναδέλφους του..

Ο βουλευτής των ΑΝΕΛ απήγγειλε νότες  για να δείξει ότι το τραγούδι του Τσιτσάνη «Συννεφιασμένη Κυριακή» και το «Υπερμάχω στρατηγώ» έχουν παρόμοιες τετραηχίες και «ας τα χωρίζουν 1.400 χρόνια».

«Αυτά για τους βοσκηματώδεις της ασυνέχειας του ελληνισμού» είπε αλλά και για τους «ηλίθιους Ευρωπαίους» που έχουν την ίδια άποψη.

Ο βουλευτής των ΑΝΕΛ «στόλισε» και τους συναδέλφους του, οι οποίοι έχουν την ίδια άποψη «όπως εκείνος ο «βλακώδης» που θεωρεί ότι ο όρος «τουρκοκρατία» μπορεί να αντικατασταθεί με τον όρο «οθωμανική πολιτισμικότητα». Ο Κώστας Ζουράρις τους καταλόγισε «βροντώδη ηλιθιότητα» ενώ τους χαρακτήρισε «σκῶρ» με «ωμέγα και περισπωμένη». (σ.σ στα αρχαία σημαίνει περίττωμα)

Τέλος λίγο πριν ολοκληρώσει την ομιλία του υπογράμμισε ότι «θεός» «θάλασσα» και «χέζω» είναι ίδιες από τα ομηρικά έτη…

 

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 07:01