search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 13:00
MENU CLOSE

Μαχαίρωσε στην κοιλιά την έγκυο σύντροφό του γιατί δεν ήθελε το παιδί! (Photos)

03.12.2015 08:42
Μαχαίρωσε στην κοιλιά την έγκυο σύντροφό του γιατί δεν ήθελε το παιδί! (Photos) - Media

Ο 22χρονος βοηθός παιδαγωγού, Κέβιν Γουίλσον, μαχαίρωσε στην κοιλιά την 8 μηνών έγκυο πρώην σύντροφό του Μάλορι Μπαντάλα με την βοήθεια ενός εφήβου, διότι δεν ήθελε το παιδί τους.

 

Ο 22χρονος βοηθός παιδαγωγού, Κέβιν Γουίλσον μαχαίρωσε στην κοιλιά την 8 μηνών έγκυο πρώην σύντροφό του Μάλορι Μπαντάλα με την βοήθεια ενός εφήβου, διότι δεν ήθελε το παιδί τους.

Ο Γουίλσον προσέλαβε τον έφηβο και έστησαν ενέδρα στην Μάλορι στο Λονδίνο. Φόρεσαν κράνη μοτοσικλέτας και επιτέθηκαν εσκεμμένα στην κοιλιά της Μάλορι, αφήνοντάς την σοβαρά τραυματισμένη.

Το μωρό της γεννήθηκε νεκρό με καισαρική τομή.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η Μάλορι είχε αρνηθεί να κάνει έκτρωση, όπως της είχε ζητήσει ο Κέβιν.

Ο εισαγγελέας, Τζόναθαν Ρις, δήλωσε: «Πήρε την κατάσταση στα χέρια του και αποφάσισε ότι θα τερματίσει την εγκυμοσύνη με τη βία»

Η Μάλορι υπέστη υπέστη κατάγματα στο χέρι που χρησιμοποίησε για να προσπαθήσει να προστατεύσει το μωρό της από την επίθεση.

Μια ιατροδικαστική εξέταση διαπίστωσε ότι αν δεν είχε γίνει η επίθεση, δεν υπήρχε κανένας λόγος το έμβρυο να μην γεννηθεί ζωντανό. Ένα τεστ DNA επιβεβαίωσε ότι ο Γουίλσον ήταν ο πατέρας.

Εκείνος αρνήθηκε ότι έλαβε μέρος στην επίθεση και είπε στην αστυνομία ότι είχε επισκεφθεί τον αδελφό του και έναν φίλο στο κτήμα του τότε.

Ο Γουίλσον και ο 17χρονος νεαρός κατηγορούνται για πρόκληση σοβαρής σωματικής βλάβης στη Μάλορι και για παιδοκτονία.

Η εκδίκαση της υπόθεσης βρίσκεται σε εξέλιξη.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 12:59