18/06/2019 17:33:57

Σε ποια χώρα του κόσμου για να διασχίσει κάποιος έναν δρόμο πρέπει να έχει κάνει πρώτα και τη διαθήκη του; (Video)

Σε ποια χώρα του κόσμου για να διασχίσει κάποιος έναν δρόμο πρέπει να έχει κάνει πρώτα και τη διαθήκη του; (Video)  - Media

 

Διαβάσεις πεζών υπάρχουν, απλά και μόνο για να υπάρχουν. Στο «κόκκινο» δεν σταματάει κανένα αυτοκίνητο. Στο «πράσινο» οι οδηγοί τερματίζουν το γκάζι, στα μηχανάκια κάθονται μικρά παιδιά, ενώ όταν συμβεί τροχαίο το αυτοκίνητο απλά συνεχίζει την πορεία του.

Που συμβαίνουν αυτά που διαβάσατε και που θα δείτε στο βίντεο; Στην Ινδία στην Καλκούτα. Και μάλιστα έχουν καταγραφεί από τις κάμερες της τροχαίας. Εάν ήταν ταινία της δεκαετίας του 80, θα είχε τίτλο «τρελοί οδηγοί, απίθανες παραβάσεις». Δυστυχώς όμως δεν είναι ταινία αλλά μια πραγματικότητα που συχνά πυκνά στοιχίζει τη ζωή ανθρώπων.

Θα δείτε άτυχο πεζό να προσπαθεί να διασχίσει το δρόμο και ένα ταξί να πέφτει με σφοδρότητα επάνω του. Ο πεζός εκτινάσσεται στον αέρα και προσγειώνεται στην άσφαλτο δίχως εμφανή σημάδια τραυματισμού. Και εκεί που θα περίμενε κάποιος ο οδηγός να σταματήσει, ο Ινδός ταξιτζής συνεχίζει με ταχύτητα σαν να μη συμβαίνει το παραμικρό.

Θα δείτε επίσης υπερφορτωμένο φορτηγό να χάνει την ισορροπία του σε μια στροφή και να πέφτει επάνω σε λεωφορείο, ενώ θα δείτε τι συνέβη σε έναν πεζό που μπλέχτηκε στις ρόδες μιας μηχανής.

 

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.