search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 01:53
MENU CLOSE

Η Μαντόνα χρησιμοποίησε… περιπολικό για να παρακάμψει την κίνηση του Λονδίνου (Photos)

04.12.2015 06:42
Η Μαντόνα χρησιμοποίησε… περιπολικό για να παρακάμψει την κίνηση του Λονδίνου (Photos) - Media

Η Μαντόνα φέρεται να χρησιμοποίησε ένα ψεύτικο περιπολικό της αστυνομίας για να… γλιτώσει από την πολυσύχναστη κίνηση των δρόμων του Λονδίνου, ενόψει της περιοδείας της «Rebel Heart».

 

Η Μαντόνα φέρεται να χρησιμοποίησε ένα ψεύτικο περιπολικό της αστυνομίας για να… γλιτώσει από την πολυσύχναστη κίνηση των δρόμων του Λονδίνου, ενόψει της περιοδείας της «Rebel Heart».

Θαυμαστές της 56χρονης βασίλισσας της ποπ ισχυρίζονται ότι την είδαν να αφήνει το Λονδίνο σε ένα αυτοκίνητο με κόκκινα και μπλε φώτα που αναβόσβηναν στο ταμπλό, με αποτέλεσμα να πιστεύουν ότι επέβαινε σε περιπολικό χωρίς διακριτικά.

Μετά την άφιξή της στο χώρο όπου θα γινόταν η συναυλία με μια μοτοσικλέτα – έναν εύκολο τρόπο για να παρακάμψει την κυκλοφορία από το σπίτι της στο δυτικό Λονδίνο – , έφυγε με ένα μαύρο αυτοκίνητο ανάμεσα σε άλλα δύο οχήματα, σύμφωνα με δημοσίευμα της Sun.

Ένας από τους θαυμαστές της δήλωσε: «Κανένας δεν κινούνταν, τότε ξαφνικά υπήρξε μια αναταραχή και είδα φώτα να αναβοσβήνουν, ενώ άκουσα μια κόρνα. Τότε είδα το αυτοκίνητο και νομίζαμε ότι πρόκειται για μυστικό αστυνομικό. Κόρναρε ώστε όλα τα αυτοκίνητα να τον αφήσουν να περάσει. Κάποιοι οδηγοί πραγματικά ενοχλήθηκαν. Κοίταξα μέσα στο αυτοκίνητο και είδα την Μαντόνα».

Αστυνομικές πηγές ανέφεραν ότι τα περιπολικά χωρίς διακριτικά δεν διαθέτουν ενσωματωμένα φώτα που αναβοσβήνουν στο ταμπλό. Η εγκατάσταση φώτων στα αυτοκίνητα με αυτό τον τρόπο αποτελεί τροχαία παράβαση και οι οδηγοί μπορεί να αντιμετωπίσουν έως έξι μήνες φυλάκισης για πλαστοπροσωπία αστυνομικού.

Εκπρόσωπος της Scotland Yard δήλωσε ότι η αστυνομία θα ερευνήσει αν διαπράχθηκε παράβαση.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 01:15