search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 04:27
MENU CLOSE

GOLD βραβείο στα evolution awards 2016 για τη χρήση της εφαρμογής compareONE της cosmoONE σε 10 Δημόσια Νοσοκομεία

04.12.2015 15:20
GOLD βραβείο στα evolution awards 2016 για τη χρήση της εφαρμογής compareONE της cosmoONE σε 10 Δημόσια Νοσοκομεία - Media

Δωρεάν δοκιμαστική χρήση της πρωτοποριακής εφαρμογής προμηθειών της cosmoONE για Νοσοκομεία και άλλους φορείς

 

GOLD βραβείο κατέκτησε η cosmoONE, στα evolution awards 2016, για τη «Xρήση της εφαρμογής compareONE από Δημόσια Νοσοκομεία», στην κατηγορία Εφαρμογή Β-Β Ηλεκτρονικού Εμπορίου & Ηλεκτρονικού Επιχειρείν.

H εφαρμογή compareONE είναι μια 360ᵒ λύση με ολοκληρωμένη λειτουργικότητα, που προσφέρει τη δυνατότητα αυτοματοποίησης διαδικασιών προμηθειών των Νοσοκομείων βελτιστοποιώντας την καθημερινή εργασία των χρηστών. Επιπλέον, συμβάλλει στην  επίτευξη σημαντικών οικονομιών κλίμακας, λόγω της δυνατότητας πρόσβασης μέσω cloud που παρέχει, χωρίς την ανάγκη εσωτερικής ΙΤ υποδομής.

Μέσα στο 2015, το compareONE τέθηκε σε επιχειρησιακή λειτουργία από δέκα Δημόσια Νοσοκομεία της χώρας, αντικαθιστώντας το σύστημα λήψης οικονομικών προσφορών  μέσω fax και e-mail, με ένα σύγχρονο σύστημα με κοινό interface για Νοσοκομεία και προμηθευτές.

Η εφαρμογή compareONE-«Ηλεκτρονική Έρευνα Αγοράς, Συλλογής και Διαχείρισης Προσφορών», μέσα από ένα εξαιρετικά φιλικό περιβάλλον διεπαφής (interface), βοηθά τα Νοσοκομεία να ανταποκριθούν πλήρως στις διαδικασίες σύνταξης και αποστολής αιτημάτων, αναζήτησης και πρόσκλησης προμηθευτών, καθώς και λήψης, αξιολόγησης  και αρχειοθέτησης των απαντήσεών τους σε ηλεκτρονικό φάκελο με όλα τα απαραίτητα στοιχεία ασφάλειας και διαφάνειας.

Ο Γενικός Διευθυντής της cosmoONE, κ. Θανάσης Πετμεζάς, παραλαμβάνοντας το βραβείο δήλωσε σχετικά: «Η βράβευση αυτή, επιβεβαιώνει ότι η cosmoONE κατανοεί απόλυτα τις πραγματικές ανάγκες της Αγοράς και ειδικά των Δημόσιων Νοσοκομείων. Η εφαρμογή compareONE, με την ευελιξία και τη λειτουργικότητα της, βελτιώνει σημαντικά την επιχειρησιακή αποτελεσματικότητά και μετασχηματίζει τις διαδικασίες προμηθειών. Με αφορμή τη συμπλήρωση 15 χρόνων επιχειρησιακής λειτουργίας της cosmoONE, η εταιρεία θα διαθέσει την εφαρμογή για δοκιμαστική πιλοτική χρήση σε οποιονδήποτε Δημόσιο Νοσοκομείο, ή άλλο Φορέα το επιθυμεί, προκειμένου να διαπιστώσει έμπρακτα τα υπαρκτά οφέλη που προκύπτουν από τη χρήση της».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 03:10