12/12/2019 15:16:50

Υπέρ της υιοθεσίας παιδιών από ομόφυλα ζευγάρια ο Γιώργος Μαργαρίτης – «Μακάρι να μπορούν να τα πάρουν και να τα μεγαλώσουν» (Video)

Υπέρ της υιοθεσίας παιδιών από ομόφυλα ζευγάρια ο Γιώργος Μαργαρίτης – «Μακάρι να μπορούν να τα πάρουν και να τα μεγαλώσουν» (Video) - Media

 

Τη δική του άποψη για τα ομόφυλα ζευγάρια εξέφρασε ο γνωστός λαϊκός τραγουδιστής Γιώργος Μαργαρίτης, δηλώνοντας ότι είναι υπέρ της υιοθέτησης παιδιών και γάμων.

Ερωτηθείς για το πώς βλέπει το γεγονός ότι πολλά gay ζευγάρια θέλουν να κάνουν δικά τους παιδιά αρχικά απάντησε «Πώς θα τα κάνουν αυτά τα πράγματα», αμέσως όμως συμπλήρωσε «υπάρχουν τόσα παιδία που είναι μόνα τους, μακάρι να μπορούν να τα πάρουν, να τα μεγαλώσουν να τα κάνουν δικά τους» ενώ στο ενδεχόμενο τεκνοποιίας μέσω παρένθετης μητέρας σχολίασε «αυτό είναι ακόμη πιο ωραίο».

Τέλος για το θέμα τέλεσης γάμων, αναρωτήθηκε «τι σόι παντρειά είναι αυτή, αλλά αν θέλουν οι ίδιοι να γίνει, να γίνει. Εγώ περισσεύω».

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.