search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 01:27
MENU CLOSE

Υπέρ της υιοθεσίας παιδιών από ομόφυλα ζευγάρια ο Γιώργος Μαργαρίτης – «Μακάρι να μπορούν να τα πάρουν και να τα μεγαλώσουν» (Video)

05.12.2015 12:56
Υπέρ της υιοθεσίας παιδιών από ομόφυλα ζευγάρια ο Γιώργος Μαργαρίτης – «Μακάρι να μπορούν να τα πάρουν και να τα μεγαλώσουν» (Video) - Media

Τη δική του άποψη για τα ομόφυλα ζευγάρια εξέφρασε ο γνωστός λαϊκός τραγουδιστής Γιώργος Μαργαρίτης, δηλώνοντας ότι είναι υπέρ της υιοθέτησης παιδιών και γάμων.

 

Τη δική του άποψη για τα ομόφυλα ζευγάρια εξέφρασε ο γνωστός λαϊκός τραγουδιστής Γιώργος Μαργαρίτης, δηλώνοντας ότι είναι υπέρ της υιοθέτησης παιδιών και γάμων.

Ερωτηθείς για το πώς βλέπει το γεγονός ότι πολλά gay ζευγάρια θέλουν να κάνουν δικά τους παιδιά αρχικά απάντησε «Πώς θα τα κάνουν αυτά τα πράγματα», αμέσως όμως συμπλήρωσε «υπάρχουν τόσα παιδία που είναι μόνα τους, μακάρι να μπορούν να τα πάρουν, να τα μεγαλώσουν να τα κάνουν δικά τους» ενώ στο ενδεχόμενο τεκνοποιίας μέσω παρένθετης μητέρας σχολίασε «αυτό είναι ακόμη πιο ωραίο».

Τέλος για το θέμα τέλεσης γάμων, αναρωτήθηκε «τι σόι παντρειά είναι αυτή, αλλά αν θέλουν οι ίδιοι να γίνει, να γίνει. Εγώ περισσεύω».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 01:08