search
ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 19:12
MENU CLOSE

Άγριο φονικό στα Τέμπη: Νεκρός 23χρονος από σφαίρα στο κεφάλι

05.12.2015 15:22
Θρίλερ στην Κρήτη: Εξαφανίστηκε 17χρονη - Άκαρπες οι έρευνες - Media

Άγριο φονικό με πολλές άγνωστες πτυχές που θα κληθεί να διαλευκάνει η αστυνομία, έλαβε χώρα στην περιοχή των Τεμπών στα Αμπελάκια. 

 

Μυστήριο καλύπτει τον θάνατο ενός 23χρονου και τον σοβαρό τραυματισμό του πατέρα του το πρωί του Σαββάτου στα Αμπελάκια, στην περιοχή των Τεμπών.

Σύμφωνα με πληροφορίες, εμφανίστηκε νωρίς το πρωί στο εφημερεύον Νοσοκομείο της Λάρισας ο πατέρας του 23χρονου, ο οποίος μετέφερε το γιο του βαριά τραυματισμένο από πυροβολισμό στο κεφάλι και οποίος εν τέλει δεν άντεξε στα τραύματά του και το μεσημέρι κατέληξε. Ο πατέρας του 23χρονου, ο οποίος ήταν επίσης τραυματισμένος από πυροβολισμό, υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση.

Οι συνθήκες κάτω από τις οποίες προέκυψε ο τραυματισμός των δυο και εν τέλει ο θάνατος του 23χρονου παραμένουν άγνωστες, ενώ η αστυνομία διερευνά την υπόθεση προκειμένου να διαλευκανθεί.

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 19:12