search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 21:48
MENU CLOSE

Ο Τσακαλωτος, τα νούμερα του τζόκερ και ο… Αντωνης Πανουτσος!

05.12.2015 23:11
Τσακαλώτος: Το αρχηγικό κόμμα είναι στα αζήτητα της Ιστορίας - Media

Σε… φουλ φόρμα εμφανίστηκε στην Ολομέλεια ο υπουργός Οικονομικών Ευκλείδης Τσακαλωτος. Δεν δίστασε μάλιστα να δώσει τους… δικούς του αριθμούς του τζόκερ προς τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ

Σε… φουλ φόρμα εμφανίστηκε στην Ολομέλεια ο υπουργός Οικονομικών Ευκλείδης Τσακαλωτος. Δεν δίστασε μάλιστα να δώσει τους… δικούς του αριθμούς του τζόκερ προς τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ ενώ κατα την διάρκεια της ομιλίας του επικαλέστηκε μέχρι και τον γνωστό αθλητικό αρθρογράφο Αντώνη Πανούτσο.

Απευθυνόμενος προς τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ τους προέτρεψε να “χρησιμοποιείτε τέσσερις αριθμούς. Όπως στο παλιό ανέκδοτο σας λέω να χρησιμοποιείτε 3 αριθμούς και ένα τζόκερ: 25, 28,33 και το 50 για τζόκερ”. Όπως εξήγησε “το 25 είναι το ποσοστό που έπεσε το εθνικό εισόδημα από τα δικά τους μνημόνια. Το 28 είναι η ανεργία που προκάλεσαν. Το 33 είναι το ποσοστό πληθυσμού σε φτώχεια ή κινδυνεύει από την φτώχια. Το τζόκερ είναι 50 ποσοστιαίες μονάδες που έχασε ΝΔ και ΠΑΣΟΚ από την εποχή που ο δικομματισμός έπαιρνε μεγάλα ποσοστά”.

Ο υπουργός Οικονομικών συνέχισε την τοποθέτηση του με αναφορές σε διάσημες  ποδοσφαιρικές σχολές, αποκαλύπτοντας ποια υποστηρίζει ο ίδιος. «Ο μεγάλος αθλητικός σχολιαστής Αντώνης Πανούτσος λέει ότι για την ιταλική σχολή το 1-0 είναι το καλύτερο σκορ. Από 3-0 και πάνω είναι της αγγλικής σχολής. Εσείς που είστε τις ιταλικής μπορείτε να χρησιμοποιείτε έναν ή δυό αριθμούς, εγώ που είμαι της αγγλικής θα χρησιμοποιώ και τους 4», ήταν το χαρακτηριστικό του σχόλιο.

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 21:48