search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 14:07
MENU CLOSE

Χωρίς τους Eagles of Death Metal η συναυλία των U2 στο Παρίσι (Photos)

07.12.2015 08:05
Χωρίς τους Eagles of Death Metal η συναυλία των U2 στο Παρίσι (Photos) - Media

Τελικά το συγκρότημα Eagles of Death Metal δεν τραγούδησε μαζί με τους U2 το βράδυ της Κυριακής στο Παρίσι, παρά τις αρχικές πληροφορίες που μετέδωσε το Billboard.

Τελικά το συγκρότημα Eagles of Death Metal δεν τραγούδησε μαζί με τους U2 το βράδυ της Κυριακής στο Παρίσι, παρά τις αρχικές πληροφορίες που μετέδωσε το Billboard.

Eagles of Death

Την ανακοίνωση έκαναν οι U2 μέσω της ιστοσελίδας τους γράφοντας: «Είμαστε πίσω στο Παρίσι και είναι σπουδαίο που βρισκόμαστε εδώ. Μερικοί άνθρωποι έχουν πει ότι απόψε μαζί με τους U2 θα εμφανιστεί στη σκηνή και το συγκρότημα Eagles of Death Metal. Δεν είναι αυτό το θέμα. Έχουμε μία άλλη έκπληξη για τους θεατές μας απόψε».

Η συναυλία ήταν η πρώτη από τις δύο που έχουν προγραμματίσει οι U2 στο Παρίσι. Οι συναυλίες είχαν οριστεί αρχικά για τις 14 και 15 Νοεμβρίου, αλλά αναβλήθηκαν λόγω των τρομοκρατικών επιθέσεων που έγιναν στις 13 Νοεμβρίου στην γαλλική πρωτεύουσα, που είχε ως αποτέλεσμα να χάσουν 130 άνθρωποι τη ζωή τους.

Από τη συναυλία των U2 στο Παρίσι.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 14:06