03/12/2020 12:44:24

Χωρίς τους Eagles of Death Metal η συναυλία των U2 στο Παρίσι (Photos)

Χωρίς τους Eagles of Death Metal η συναυλία των U2 στο Παρίσι (Photos) - MediaΤελικά το συγκρότημα Eagles of Death Metal δεν τραγούδησε μαζί με τους U2 το βράδυ της Κυριακής στο Παρίσι, παρά τις αρχικές πληροφορίες που μετέδωσε το Billboard.

Eagles of Death

Την ανακοίνωση έκαναν οι U2 μέσω της ιστοσελίδας τους γράφοντας: «Είμαστε πίσω στο Παρίσι και είναι σπουδαίο που βρισκόμαστε εδώ. Μερικοί άνθρωποι έχουν πει ότι απόψε μαζί με τους U2 θα εμφανιστεί στη σκηνή και το συγκρότημα Eagles of Death Metal. Δεν είναι αυτό το θέμα. Έχουμε μία άλλη έκπληξη για τους θεατές μας απόψε».

Η συναυλία ήταν η πρώτη από τις δύο που έχουν προγραμματίσει οι U2 στο Παρίσι. Οι συναυλίες είχαν οριστεί αρχικά για τις 14 και 15 Νοεμβρίου, αλλά αναβλήθηκαν λόγω των τρομοκρατικών επιθέσεων που έγιναν στις 13 Νοεμβρίου στην γαλλική πρωτεύουσα, που είχε ως αποτέλεσμα να χάσουν 130 άνθρωποι τη ζωή τους.

Από τη συναυλία των U2 στο Παρίσι.

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.