search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 00:56
MENU CLOSE

«Κόκκινος συναγερμός» για πρώτη φορά στο Πεκίνο! (Photos)

07.12.2015 12:15
«Κόκκινος συναγερμός» για πρώτη φορά στο Πεκίνο! (Photos) - Media

«Κόκκινος συναγερμός» για τη ρύπανση εκδόθηκε για πρώτη φορά στο Πεκίνο και η πόλη θα τυλιχθεί με το νέφος από την Τρίτη μέχρι την Πέμπτη.

 

«Κόκκινος συναγερμός» για τη ρύπανση εκδόθηκε για πρώτη φορά στο Πεκίνο και η πόλη θα τυλιχθεί με το νέφος από την Τρίτη μέχρι την Πέμπτη.

Η κυβέρνηση της Κίνας έχει ορκιστεί να πατάξει την υποβάθμιση του περιβάλλοντος συμπεριλαμβανομένης της ατμοσφαιρικής ρύπανσης, που καταλαμβάνει πολλές μεγάλες πόλεις, μετά από δεκαετίες οικονομικής ανάπτυξης.

Επιπλέον, η κυβέρνηση ανακοίνωσε ότι θα πρέπει να σταματήσουν όλες οι υπαίθριες οικοδομικές εργασίες τις ημέρες που σήμανε ο «κόκκινος συναγερμός», ενώ παράλληλα προέτρεψε να κλείσουν όλα τα σχολεία.

Η ανακοίνωση θέτει επίσης περιορισμούς στην κυκλοφορία για ορισμένους τύπους οχημάτων στην πόλη με πληθυσμό 22,5 εκατ. κατοίκων.

Μαθητές κάνουν γυμναστική μέσα στις αίθουσες των σχολείων, καθώς όλες οι εξωτερικές δραστηριότητες έχουν απαγορευθεί.

Η καλλιτέχνης Κονγκ Νινγκ περιφέρεται σε ιστορική περιοχή του Πεκίνου, φορώντας μια στολή με πορτοκαλί πλαστικές κόρνες για την ευαισθητοποίηση για την επικινδυνότητα της ρύπανσης της ατμόσφαιρας.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 00:48