search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 01:13
MENU CLOSE

Ο 3χρονος Daniel θα ήθελε να ήταν κορίτσι – Η απίστευτη ιστορία του παιδιού που γεννήθηκε σε λάθος σώμα

07.12.2015 12:34
Ο 3χρονος Daniel θα ήθελε να ήταν κορίτσι - Η απίστευτη ιστορία του παιδιού που γεννήθηκε σε λάθος σώμα - Media

Ο τρίχρονος Daniel είχε πάρει το ψαλίδι γιατί ήθελε να κόψει το πέος του για να μοιάζει με κορίτσι. Αυτή η στιγμή οδήγησε τους γονείς του να του επιτρέψουν να ντύνεται και να κυκλοφορεί όπως αισθάνεται καλύτερα σε μία πρωτοφανή περίπτωση επιθυμίας αλλαγής φύλου σε τόσο μικρή ηλικία.

 

 

Η μητέρα του τρίχρονου Daniel τρομοκρατήθηκε όταν είδε το γιο της να κρατάει ένα ψαλίδι μέσα στο μπάνιο αλλά ταυτόχρονα ήταν η στιγμή που συνειδητοποίησε το μεγάλο ζήτημα που αντιμετώπιζε το παιδί της.

Ο τρίχρονος Daniel είχε πάρει το ψαλίδι γιατί ήθελε να κόψει το πέος του για να μοιάζει με κορίτσι. Αυτή η στιγμή οδήγησε τους γονείς του να του επιτρέψουν να ντύνεται και να κυκλοφορεί όπως αισθάνεται καλύτερα σε μία πρωτοφανή περίπτωση επιθυμίας αλλαγής φύλου σε τόσο μικρή ηλικία.

Οι γονείς του παιδιού θορυβήθηκαν με το «περιστατικό του μπάνιου» αλλά δεν ήθελαν το παιδί τους να είναι δυστυχισμένο. Η μητέρα του μικρού, περιγράφοντας το περιστατικό αναφέρει ότι προσπάθησε να διατηρήσει την ψυχραιμία της και ρώτησε το παιδί τι κάνει με το ψαλίδι. Όταν της είπε ότι ήθελε να κόψει το πέος του για να μοιάζει με κορίτσι, προσπάθησε να του εξηγήσει ότι αυτό θα τον πλήγωνε πολύ, θα έχανε πολύ αίμα και θα πόναγε υπερβολικά. «Μου προκάλεσε μεγάλη αναστάτωση να βλέπω το παιδί μου να είναι τόσο δυστυχισμένο με το σώμα του» είπε η μητέρα του Daniel και ζήτησε αμέσως τη βοήθεια του οικογενειακού γιατρού.

Ο γιατρός τους έστειλε σε ειδικό κέντρο όπου διέγνωσε «δυσφορία φύλου». Αυτό συμβαίνει όταν ένα παιδί ή ένας ενήλικας δεν αισθάνεται άνετα με το φύλο του και νοιώθει άβολα με τα γεννητικά του όργανα. Ο Daniel λέει στα άλλα παιδιά ότι το κεφάλι του είναι κοριτσιού αλλά το σώμα του αγοριού.

Η οικογένεια ακολούθησε τη διάγνωση και τις συμβουλές των ειδικών και επιτρέπουν στον Daniel να λειτουργεί όπως του ορίζει η φύση του, σαν κορίτσι. Συμφωνήσαμε λένε οι γονείς να επιτρέψουμε στον Daniel να λειτουργεί όπως νοιώθει.

Η οικογένεια και οι φίλοι, πλέον δεν τον φωνάζουν Daniel, αλλά Danni είναι ήδη στην ηλικία των έξι και έχει ξεκινήσει θεραπείες για την αλλαγή φύλου που την καλύπτει το Βρετανικό Σύστημα Υγείας όταν η Danni κλείσει τα 18 της χρόνια.

Οι γονείς της Danni λένε ότι η αντιμετώπιση από τους γονείς των συμμαθητών της, ήταν πολύ ικανοποιητική, όπως επίσης και η αντιμετώπιση του σχολείου το οποίο έκανε μικτές τουαλέτες για να αισθάνεται πιο άνετα το παιδί.

Οι γονείς του παιδιού δημοσιοποίησαν την ιστορία τους για να βοηθήσουν όλους τους υπόλοιπους γονείς που αντιμετωπίζουν παρόμοια προβλήματα. 

Πηγή: Dailymail

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 01:06