search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 11:11
MENU CLOSE

Αηδιαστικό: Γυναίκα τρώει ζωντανή μια αράχνη για τις ανάγκες ριάλιτι παιχνιδιού (Video)

07.12.2015 17:18
Αηδιαστικό: Γυναίκα τρώει ζωντανή μια αράχνη για τις ανάγκες ριάλιτι παιχνιδιού (Video) - Media

Για να έχει το δικαίωμα να φάει ένα φυσιολογικό φαγητό, έπρεπε πρώτα να περάσει τη δοκιμασία και να φάει μια ζωντανή αράχνη.

 

 

Για να έχει το δικαίωμα να φάει ένα φυσιολογικό φαγητό, έπρεπε πρώτα να περάσει τη δοκιμασία και να φάει μια ζωντανή αράχνη.

Τα ριάλιτι σόου προκειμένου να κερδίσουν έστω και μισή μονάδα θεαματικότητας αρχίζουν και ωθούν όλο και περισσότερο τους συμμετέχοντες στα όρια τους. Καυγάδες, ξύλο, ίντριγκες, μέχρι και δοκιμασίες όπου οι συμμετέχοντες πρέπει να φάνε οτιδήποτε αηδιαστικό τους προσφέρουν, προκειμένου να περάσουν στον επόμενο γύρο.

Το ριάλιτι που μεταδίδει το δίκτυο ITV, ονομάζεται «η βασίλισσα της ζούγκλας». Διάφορες σελέμπριτις β και γ κλάσης καλούνται να περάσουν διάφορες δοκιμασίες μέσα σε μια ζούγκλα για να κερδίσουν ένα χρηματικό έπαθλο.

Η Φερν Μακάν, είχε να επιλέξει. Ή να φάει μια ζωντανή αράχνη τεραστίων διαστάσεων, προκειμένου να περάσει στον επόμενο γύρο, ή να φάει ένα λαχταριστό γεύμα κοτόπουλο πανέ, το οποίο όμως δεν ήταν εγγύηση για τη συνέχιση της πορείας της στο σόου.

Η Φερν έκανε την επιλογή της και άρχισε να τρώει την αράχνη: «Ήταν λίγο σκληρή, κρατσανιστή, αιχμηρή, και όταν την δάγκωσα το στόμα μου γέμισε πικρά ζουμιά» είπε.

Όμως το θέαμα αυτό ξεσήκωσε θύελλα διαμαρτυριών στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Οι άνθρωποι διαμαρτύρονταν τόσο για τον εξευτελισμό, αλλά και για τον… θάνατο της αράχνης. 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 11:11