search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 08:57
MENU CLOSE

Οι Αμερικανοί ετοιμάζουν μεταμοσχεύσεις πέους για να «βοηθήσουν» τους βετεράνους στρατιώτες

08.12.2015 11:01
Έλληνας γιατρός πραγματοποίησε την πρώτη μεταμόσχευση τεχνητής καρδιάς - Media

Το νοσοκομείο Johns Hopkins θα πραγματοποιήσει σύντομα την πρώτη μεταμόσχευση πέους στις ΗΠΑ και οι πρώτοι «λήπτες» θα είναι πληγωμένοι στρατιώτες.

 

Το νοσοκομείο Johns Hopkins θα πραγματοποιήσει σύντομα την πρώτη μεταμόσχευση πέους στις ΗΠΑ και οι πρώτοι «λήπτες» θα είναι πληγωμένοι στρατιώτες.

Σύμφωνα με στοιχεία του αμερικανικού υπουργείου Άμυνας, 1.367 στρατιώτες τραυματίστηκαν στα γεννητικά όργανα μόνο στο Ιράκ και το Αφγανιστάν, το 2011 και το 2013 και, όπως αναφέρουν ειδικοί, οι άντρες του αμερικανικού στρατού θα προτιμούσαν να χάσουν το χέρι ή το πόδι τους, παρά τα γεννητικά τους όργανα.

Οι γιατροί του Johns Hopkins εκτιμούν ότι πρόκειται για μια μαραθώνια επέμβαση, διάρκειας 12 ωρών, και μάλιστα πρόκειται για μια διαδικασία υψηλού κινδύνου.

Ακόμη κι αν η επέμβαση επιτύχει, ο ασθενής καλείται να αντιμετωπίσει όλες τις συνέπειες του να έχει ένα ξένο σώμα στον οργανισμό του.

Στη Νότιο Αφρική η επέμβαση πραγματοποιείται κυρίως για να βοηθήσει άντρες που έχουν υποβληθεί σε τελετουργικές περιτομές και πρόσφατα γιατροί ανακοίνωσαν ότι ένας μεταμοσχευμένος ασθενής «κατάφερε» να αφήσει έγκυο τη σύντροφό του.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 08:56