search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 13:57
MENU CLOSE

Διαδηλωτές περιέλουσαν με βενζίνη αστυνομικό, του έβαλαν φωτιά και τον μετέτρεψαν σε ανθρώπινο πυρσό

08.12.2015 14:10
Νέο κρούσμα αστυνομικής βίας στις ΗΠΑ:  Αστυνομικός γρονθοκοπεί βάναυσα στο κεφάλι ανυπεράσπιστη γυναίκα – Και αυτή ήταν αφροαμερικανή (Video) - Media

Σώθηκε χάρη στην επέμβαση των συναδέλφων του, που τον έβλεπαν μέσα στις φλόγες και δεν πίστευαν στα μάτια τους.

 

 

Σώθηκε χάρη στην επέμβαση των συναδέλφων του, που τον έβλεπαν μέσα στις φλόγες και δεν πίστευαν στα μάτια τους.

Στις διαδηλώσεις στο Περού, πέφτουν στην κυριολεξία κορμιά. Γίνεται πόλεμος. Αυτό συνέβη και στην πόλη Μόρο, όταν κατά τη διάρκεια διαδήλωσης, οι διαδηλωτές εντόπισαν αστυνομικό με στολή. Τον πλησίασαν, τον περικύκλωσαν και στη συνέχεια άδειασαν επάνω του ένα μπιτόνι βενζίνη.

Το εξαγριωμένο πλήθος και ενώ ο αστυνομικός προσπαθούσε να ξεφύγει, άρχισε να τον χτυπά και κάποια στιγμή άναψε ένας αναπτήρας. Αμέσως τα ρούχα του αστυνομικού πήραν φωτιά και σε ελάχιστα δευτερόλεπτα, ολόκληρος είχε μετατραπεί σε έναν ανθρώπινο πυρσό που έκανε γύρω γύρω από τον εαυτό του, και ούρλιαζε από τους πόνους.

Μια ομάδα αστυνομικών εντόπισε τον κόσμο που είχε συγκεντρωθεί και είδε πως κάποιος άνθρωπος καιγόταν ζωντανός. Αμέσως έτρεξαν να διαλύσουν το πλήθος και να σώσουν τον άνθρωπο. Διαπίστωσαν τότε πως ήταν συνάδελφος τους εκείνος που είχε μετατραπεί σε πυρσό. Με αυτοθυσία έπεσαν επάνω του να σβήσουν τις φλόγες και από τον ασύρματο κάλεσαν ασθενοφόρα.

Ο αστυνομικός Σεγούντο Σαλαζάρ Βάσκεθ, σώθηκε χάρη στην παρέμβαση των συναδέλφων του και μεταφέρθηκε όμως στο νοσοκομείο με εγκαύματα β βαθμού. Η αστυνομία της πόλης έχει εντοπίσει έναν άνδρα και μια γυναίκα που φέρονται να είναι εκείνοι που έβαλαν φωτιά στον αστυνομικό κατά τη διάρκεια των ταραχών.

Οι κάτοικοι στην πόλη Μόρο, διαμαρτύρονται επειδή η κυβέρνηση θέλει αναγκαστικά να απαλλοτριώσει τα σπίτια τους και να τους εκτοπίσει σε άλλη περιοχή.

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 13:57