search
ΤΡΙΤΗ 23.04.2024 13:51
MENU CLOSE

Του έπεσε το παντελόνι την ώρα που έπαιρνε το βραβείο από την πρόεδρο της Κροατίας (Photos)

09.12.2015 06:21
Του έπεσε το παντελόνι την ώρα που έπαιρνε το βραβείο από την πρόεδρο της Κροατίας (Photos) - Media

Ο επικεφαλής οργάνωσης για τα ανθρώπινα δικαιώματα της Κροατίας Ιβάν Ζβόνιμιρ Τσίσακ μόλις είχε παραλάβει το βραβείο του και πόζαρε για μία φωτογραφία με την πρόεδρο Κολίντα Γκράμπαρ Κιτάροβιτς, όταν έπεσε το παντελόνι του! 

 

Ο επικεφαλής οργάνωσης για τα ανθρώπινα δικαιώματα της Κροατίας Ιβάν Ζβόνιμιρ Τσίσακ μόλις είχε παραλάβει το βραβείο του και πόζαρε για μία φωτογραφία με την πρόεδρο Κολίντα Γκράμπαρ Κιτάροβιτς, όταν έπεσε το παντελόνι του! Ο Τσίσακ καμάρωνε δίπλα στην πρόεδρο όταν συνέβη το απρόοπτο. Ο Τσίσακ αμήχανος, μην μπορώντας να πιστέψει τι του είχε συμβεί, κοίταζε προς τα κάτω να… βρει το παντελόνι του, ενώ η πρόεδρος της Κροατίας επιδεικνύοντας άψογα αντανακλαστικά προσπάθησε να τον προστατεύσει.

Κράτησε το μεγάλο βραβείο μπροστά του, ώστε να αποφευχθούν οι…αποκαλύψεις, μέχρι εκείνος να σκύψει και να σηκώσει το παντελόνι. Όμως οι φωτογραφικές μηχανές που ήταν σε ετοιμότητα, κατέγραψαν το στιγμιότυπο που κάνει το γύρο του κόσμου.

 

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 23.04.2024 13:51