search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 14:19
MENU CLOSE

Αναγνωρίστηκε και ο τρίτος καμικάζι του Bataclan

09.12.2015 07:53
Γαλλία: Ταινία η ιστορία επιζήσαντα του Μπατακλάν - Media

Ο τρίτος καμικάζι του Bataclan αναγνωρίστηκε, περισσότερο από τρεις εβδομάδες μετά τις επιθέσεις στο Παρίσι.

 

Ο τρίτος καμικάζι του Bataclan αναγνωρίστηκε, περισσότερο από τρεις εβδομάδες μετά τις επιθέσεις στο Παρίσι. Σύμφωνα με τα στοιχεία της έρευνας, πρόκειται για άτομο του περιβάλλοντος του Μουράντ Φάρες, ενός από τους κύριους στρατολογητές τζιχαντιστών στη Γαλλία.

Σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας Le Parisien, το όνομά του είναι Φουέντ Μοχάμεντ-Αγκαντ, ήταν 23 ετών και ήταν κάτοικος του Στρασβούργου.

Ο αδελφός του Καρίμ είναι κρατούμενος μετά το πέρασμά του από τη Συρία, σύμφωνα με την εφημερίδα.

Περιλαμβανόταν σε μία ομάδα δέκα ατόμων που αναχώρησαν από τη συνοικία του Μάιναου του Στρασβούργου το 2013 με προορισμό τη Συρία. Δύο από την ομάδα σκοτώθηκαν στη Συρία, επτά επέστρεψαν την άνοιξη του 2014 και τέθηκαν υπό κράτησιν.

Ο τελευταίος της ομάδας ήταν ο Φουέντ Μοχάμεντ-Αγκαντ, που παρέμεινε στη Συρία και επέστρεψε στη Γαλλία για να επιτεθεί στο Bataclan και να σκοτωθεί εκεί.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 14:18